cansuuusuu Ulkumom ya ben samcı falan da hissetmiyorum sabaha kadar bi ağrım sancım olmadı . Bende belki yatışı kabul etsem suni sancı verirlerdi doğurmuştum şimdi 😀Rabbim bu bebişinizidw sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin❤️
cansuuusuu kbrklc16 Allah bağışlasın canım bende evdeyim bakalım daha birşey yok .Yatışı kabul etseydim belki bendw doğurmuştum bugün suni sancı ile😂❤️
cansuuusuu Mehlika_ son zamanlarda egzersiz yaptım hurma yiyordum bu iki gündür başka birşey yapmadım valla😂
parildayanyildiz2 cansuuusuu ilk gebeliğimde 37.haftada 2 cm açıklığım düzensiz sancılarım vardı 4 gün sonra 3 cm olmuştu doktor yatış verdi açıklık kendi ilerlemeyince suni sancıyla 7 saat sonra doğum yapmıştım canım şimdi yine hamileyim bir sorun olmazsa evde açıklığın kendi ilerleyip öyle beklemeyi düşünüyorum
cansuuusuu parildayanyildiz2 bu sabah nişanım geldi bekliyorum bende hala kendi sancımla doğum olsun istiyorum
cansuuusuu birdenizanasii bu sabah benimde nişanım geldi .Acaba ne zaman başlar doğumun bekliyorum 😂😁
parildayanyildiz2 cansuuusuu bir sıkıntı yoksa bekle bencede en doğrusu benimde doğum olmadan nişanım gelmişti açıklık varken
borulcem Benim ikinci gebeliğim 36+2 den bu yana 2 cm açıklıkla geziyorum kasılma toplanma arada bel ağrısı dışında bir şey yok bana da yat demişlerdi yatmadım evde bir bebeğim olduğu için hala yolunu gözlüyoru 38+1 olduk 🙃