flowerrx Kızlar klomen kullandım bugun çatlatma aşısı oldum inş tutar sizin oldu mu yoksa beklemedemisinşz
cihangiri flowerrx merhaba benimde bugün randevum vardı foktor klomen verdi siz nasıl kullandınız ilişki nasıl oldu ama bana iğne vermedi kendidi çatlar dedi
curcuna flowerrx bende klomen 2. günümdeyim ama aşı vermedi doktorum haftaya cumartesi kontrol var lütfen olumlu hikayelerinizi yazın kızlar birbirimize destek olalım🥹
Edalptekn flowerrx Letu kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ve aşılama oldum 8. Günüm 12. Günü bekliyorum 🥹🥹
flowerrx cihangiri 10 lu hap ama sen 5 tane içiyorsun her akşaö aynı saatte tekrar doktora gıdıyorsun yumurtan büyümüşse ozaman verıyılar iğneyi
Sudemirhan flowerrx o nasıl bişey her akşam doktora gitmek mi her doktor öyle yapmaz 2 günde 3 günde bir bakanda var bence çok genel konuşmuşsunuz
flowerrx Sudemirhan kelıme yanlısı olmus kız her akşam aynı saaatte içiyorsun sonra yanı 5 gün sonra doktora gıdıyorsun yumurtaya bakıyorlar büyümüş mü diye hızlı yazdım cümleler çatıştı
flowerrx curcuna tamam haftaya kontrolde yumurtanın buyukluğune göre verıyolar catlakmak için bende kullandım hapı kontrole gıttım iğne verdıler dün vuruldum
flowerrx cihangiri bende öyke içtim ertesı gun gıttım yumurtam buyumus dedı ıkı gün sonra tekrar çağırdı iğne verdı
curcuna cihangiri aslında ilacı kullandıktan sonra büyümüş mü ilaç etki etmiş mi yumurtalara diye çağırması gerekiyor sonra da ilişki günleri veriyor diye biliyorum siz yine de gün aşırı değerlendirmeyi ihmal etmeyin
cihangiri curcuna söyledim hata yok gerek yok dedi 5 gün ilacını bitir ilaç bitikten 4 gün sonra gün aşırı ilişki olsun dedi
curcuna cihangiri biraz afaki konuşmuş sanki yumurtanın büyüyüp büyümediğini nerden bilecek yada belki çok yumurta büyüttü o zaman da ilişkiyi yasaklıyorlar çoğul gebelikten dolayı bence siz bir kez daha görünün derim
curcuna Edalptekn inşallah güzel haberler alırsınız bende klomende 3. günümdeyim sanki günler geçmiyor