eabilin6 Meliss- evet hayırlı olsun 🥹 benimde böyleydi yaklaşık 1 hafta vardı öğrendiğimde 🥹sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Meliss- eabilin6 ayy🥹♥️çok teşekkür ederim inşallah erken öğrenmek biraz korkuttu açıkçası ama inşallah sağlıkla ilerler keseyi kaçıncı haftada gördünüz bundan sonra başıma ne gelecek hiç bilmiyorum 🙈😂
eabilin6 Meliss- 5 haftalıkken gördük 🥹 çok heyecanlı bir süreç gerçekten sağlıkla gelsinler inşallah 💖
bebegimle_ben Meliss- ay canim hamilesin ben de yurt disindayim darisi banada nasip olsun isteyen herkeze nasip olsun insallah ben de 4 aydir ugrasiyorum
Meliss- bebegimle_ben çok teşekkür ederim canım benimmm inşallah sende sağlıkla yaşarsın görürsün kuzum bizde 4 aydır bekliyorduk allahım nasip etti inşallah sağlıkla ilerler bundan sonra Allah isteyen herkese nasip etsin canımm🙏🏼
muberra__7070 Ben adet olmadım bugünle beraber iki bugün oldu gebelik testi yoktu bende ovulosyon testi yaptım sizce bu nedemek oluyor
bebegimle_ben muberra__7070 valla canim ovulasyon testiylede gebelik testi yapan var ben cok duydum ama en kisa zamanda gebelik testi al derim haberini bekliyoruz insallah
Mutlubiriol Meliss- ovulasyon vs kullanıyor muydun canım bir de göğüs hassasiyetine 10 üzerinden verirsin
Zhde uzumlu_kekim777 bı kovaya idrarını ilk idrar bı kovaya camsir suyu 3 yk kadar dokuyosun, idrarın olduğu kovayı camsir suyu olana dokuyosun havalndirmadan 1-2 dk bekliyosun bembeyaz köpük köpük baloncuk olursa gebelik oluyo
Merryb Kızlar benim bat 2 şubat yumurtlama 16-17 Ocak gibi oldu şimdi az önce tuvalete gittim kahverengi bi akıntı geldi ne olabilir korktum biraz