nisa2004 ikiz bebeklerinizi kaçıncı haftada doğurdunuz hanımlar? tek mi çift mi? kaç kilo aldınız,bebekleriniz kaç kilo doğdu? 25 haftadayım acaba 36 37leri görüp küvezsiz bir yenidoğan dönemi geçirebilecek miyim diye merak ediyorum💕
barbies nisa2004 7. Haftada dr a gittim iki kese gördü birinde kalp atışı aldık diğeri boştu. Oluşsaydı çoktan oluşurdu dedi doktor kendiliğinden o kese yok olcak dedi. Var mı böyle hamilelik geçiren kızlar ya da sonra ki haftalarda içi dolan
lol nisa2004 bnde 23 haftalığım çift yumurta ikizi bir kız bir erkek cinsiyetleri 8 kilo aldım inşallah bnde dediğin gibi 36 37 haftaları görürüm cnm sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
ozlem5506 nisa2004 30 haftalık ikiz kızlarımla inşallah bende o haftaları görürüm 34. haftaya da razıyım:))
nazliguneyli10 barbies Aa benimle aynı durumu yaşıyosunuz bana da aynısı oldu başta hatta ikisinin de kalp atışını duyduk ama sorna kalbi durdu birinin diğeri sağlıklı ama şimdi 3 aylık oldu diğer bebekin kesesi boş duruyo dedi bebek kaybolmuş tamamen kese duruyo ama boş kendi kendine kaybolur dediler bana da
Frhnemkli barbies benimde böyle oldu canım 7 haftalık iken birinin kesesi doluydu kalp atışı vardı diğerinde yoktu 8+3 haftada gittim ikisininde kalp atışı oluşmuştu banada belki dolar belki boş kalır vücut keseyi emer tek devam eder demişti doktorum olabiliyor böyle şeyler şimdi 9 haftalığız sende duyarsın İnşallah sağlıkla bebişlernin kalp atışını sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah hepimizde🤲🤍
nazliguneyli10 barbies Yani sağlıksız bı gebelik olmuş oluyo sağlıksız bı sperm yumurta buluşması gibi düşünün çok isterdik ikiz bebeklerimiz olsun eminim sizde öyle düşünüyorsunuzdur ama şimdi de diyorm ki belki bı tane olup kalbi durucak yada boş kese olucakti rabbim iki tane olarak verdi canım yanmasın kalbim acimasin die sağlıklı bı bebek de verdi die dusunup pozitif olmaya çalışıyorum ama üzücü
nazliguneyli10 barbies Ama senin hala şansın ver belki o geç dollenmedir sornadan bebek gözükür benim 12 haftanin içindeyim şimdi 6 haftalıkken kalp atışını duydum ikisinin de ama 8. haftada birinin kalbi durmuş dedi doktor zaten sornaki kontrollerde de büyümedi hiç kalbi durdu kendi de 1 buçuk aylık melek olarak kaldı hala kesesi duruyo diğer bebegim de 3 aylık oldu işte bakalım rabbim sağlıkla sağlıklı bebekler dogurmayi nasib etsin bütün gebelere
_89jkh İki ayrı kese iki ayrı plesanta. İkiside erkek. 36+3 yarın sezeyanım var. 32 haftada kasılmalar başladı şükür buraya kadar geldik. 64 kg ile hamile kaldım şuan 83 kg. Toplam 19 kg aldım.
barbies nazliguneyli10 kesinlikle benim ikinci hamileliğim bu. Tabiki iki kese görünce mutlu oldum yine ama verende Allah alanda Allah her şeyde bi hayr vardır diyorum. Sağlıcakla kavuşuruz inşallah sağlıklı olan bebeklerimize 🌸🤲
nazshn lol sizinde karnınız serttleşiyomu gün içinde yada böyle gerilme hissi çekilme hissi oluyomu hiç
_89jkh ozlem5506 4 ozlem5506 çok pozitif bir doğum oldu. Hemen ayağa kalkındım. Dikişim yok. İkizlerinde direk yanıma geldiler küveze girmediler.
nisa2004 Havin49_ erken doğum belirtileriniz neydi,son haftaya gelene kadar bi sorunları var mıydı? kusura bakmayın çok korkuyorum rabbim sizi de yavrularinizla tez vakitte kavustursun
Havin49_ nisa2004 estagfurullah Cnm 29 haftalık suyum geldi yatılım yapıldı ilaçlarla suyumu sancımı kestiler taburcu oldum sabahına uyandım kanamam oldu gittim sancım da vardı nst de hep sancı çıktı kalp atımları bozuldu 3-4 saat nst ye bağlandım bebeklerimin kalp atışları çok bozulunca acil sezeryana alındım