hmeyracr İki aydır idrar yolu enfeksiyonu var ve geçmiyor antibiyotikle ilaçla asla geçmiyor ne yapmalıyım
gulsuakman hmeyracr bende tüm hamilelik boyunca kronikti. İlaçlar ise yarasa da sürekli tekrarladı tek iyi gelen takviye oldu. Duobalance bv cran takviyesi, doktor kontrolünde kullandım.
Siinneemmm hmeyracr merhaba geçmiş olsun. İdrar kültürü verdiniz mi. Kültürde bakteri üremesi olursa o bakteri türüne göre bir antibiyotik kullanmanız gerekiyor. Çünkü bazı bakteriler bir çok antibiyotiğe dirençli . Ben de yaşadım aynı durumu oyüzden
mutlubalik hmeyracr şekerli seyler yiyip içmek daha çok artırıyor bu süreçte bol bol su içmeli yoğurt yemeli , probiyotik beslenmelisiniz. Bide taze zencefil çayı yapıp içmek ya da kuru dutu kaynatıp suyunu içerseniz birkaç güne çok çok hafifler
Aysgulgndz mutlubalik canım çok sıkkın geçen ay idrar enfeksiyonundan dolayı üç tane ilaç kullandım bugün yine tahlil verdim enfeksiyon devam ediyor iki ay oldu Dutkurusu kaynatıp içtim o da şekeri yükseltmiş dikkat edin onun haricinde daha ne yapabilirim bilmiyorum😣
kivircikkmomm Bende de çıktı enfeksiyon 10 haftalık hamileyim yeni başladım ilaç tedavisine. Kızılcık kompostosu iyi geliyor diyorlar onuda denicem inşallah faydası olur
hmeyracr kivircikkmomm ben atlattım çok şükür ilaç tedavisi tek başına işe yaramıyor ben aktivia yoğurt ve yaban mersini yedim çok faydasını gördüm bilginiz olsun