tugbaustuntas Doğumdan 1 hafta veya günler öncesinden yaşadığınız belirtiler nelerdi? hatırladıklarınız neler? ağrılarınız var mıydı? Bilindikten farkli olarak garip belirtileriniz oldu mu? Tecrübeli annişleri bekliyoruzz.🥰🌸
beyzzsenturkkk tugbaustuntas sancım 5 dakikada birken ishal kusma yaşadım hastaneye vardığımda 9 cmdi zaten doğum başlamıştı
Masal2021 tugbaustuntas ilk oğlumda önce nişan geldi bı kaç gün sonra belime çok ciddi bı sancı girdi anladım o an doğum sancısı olduğunu ertesi sabah doğurdum ikinci doğumda gidip suni sancı almıştım 42 haftayı geçmiştim şuan 39 haftalık oldum bişey yok yalancı sancılar
borulcem tugbaustuntas merak içerisindeyim benim ikinci gebeliğim ama ilkinde hissetmediğim sancılarım varmış 6cm e kadard a birşey hissetmedim suyum patlatıldıktan sonra hissettim beklemedeyim bende
tugbaustuntas beyzzsenturkkk sancıyla beraber baya zorlamıştır sizi ama kusmanın açılmaya çok yardım ettiğini duymuştum
beyzzsenturkkk eminaas bence bebek kanala girdiği için kusma yaşadım cunku midem rahatlamıştı baskı yoktu beklesem biraz daha doğum evde bile olurdu çok hızlı gelişti
Asklim beyzzsenturkkk 40+1 oldum kusma ara ara yaşıyorum ama açılma olsa bilirdim herhalde ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz
beyzzsenturkkk tugbaustuntas o kadar sancım yoktu iyiydim sadece suyumun patlama esnasında çok kötü oldum sonra hemen doğurdum zaten suyum geç geldi
Denizj tugbaustuntas soru bana yöneltilmemiş ama ben de cevap vereyim benim hafif sarımtrak jöle gibiydi görseli ebelere ve doktorlara gösterince bu nişan değil demişlerdi 2 gün sonra doğurdum yani nişandı biraz kişisel oluyor.
eminaas tugbaustuntas sarımsı jolemsi bıseydi benimde ilk gebeligimdi duşa girdim bisey geldiğini düşündüm baktım öyle sonradan araştırdım nisanmis sarimsi hafif kanlı oldu benim 1,2 damla kadar
borulcem tugbaustuntas yooo ikinci bebeğimi bekliyorum ilk bebeğimde doğum öncesi belirti yaşayacak durumum olmamıştı birşey hissetmemiştim o yüzden merak ediyorum öncesinde nasıl anlamışlar doğum olacağını
beyzzsenturkkk Asklim kusma + ishal vardı normal bi kusma değildi omurgamdan aşağı bi ağrı yayılıyordu kasıklarıma doğru bunu anlarsınız
tugbaustuntas Denizj ya benimde öyle bişey gelmişti çünkü ilk defa gördüğüm bişeydi parmak kalınlığındaydı sarıydı ama 2 hafta geçti ortada bişey yok enfeksiyon olabilir dendi hamilelikten öncede vardı bende ilk defa gördüm ne olduğunu çözemedim hala