Bumah Kızlar 3 buçuk aylık bebeğim baş parmağını emiyo ya alışkanlık yapar mı bırakır mı of nerden çıktı bu
ecemk94 Bumah kuzenim 26 yaşında 22 yaşına kadar arada bir hala gizli gizli yakalıyorduk. Önüne geçilmesi gereken bir durum bence
Ceku256 Bumah of benim kızımda 2 parmağını emiyor aynı kuzeni gibi kuzeni 8 yaşında hala parmaklar ağızda uyuyor. Kızım 4 aylık
demirrleydi_ Bumah yok canım yapmaz ellerini tanıyor sonradan bırakıyolar benim oğlumda 3 aylık elleri parmakları sürekli ağzında
queenanne1 Bumah erkek mi bide emzik alıyor mu? benim oğlum 9 aylık olacak hala emiyor, amcası ilkokulda zorla bırakmış.. bende üzgünüm inşallah bağımlı olmaz bırakır ne yapsanız kar etmiyor.
Almirolie Bumah elini emiyorsa bırakın ellerini tanıyor ama parmağını çekin bence çook uzun sene parmak rmen bebekler var ve gerçekten geçmiyor onun yerine emzik tutuyorsa emzik berin o rahatlatır💜
Bumah Almirolie parmagını emiyo elini emince almıyorum ama parmagını alıyorum dikkatını başka şeye çekmeye çalışıyorum ay napcaö ya emzik alıyoda sadece uykuya geçerken veriyorum normalde verince almıyo emziği
Almirolie Bumah ne güzel doğru olanı yapıyorsunuz bence bende sadece uyku esnasında verdim emziği elini baya emiyodu parmağına müdahale ediyordum alışmasın diye geçer inşallah sıkıntı etme
demirrleydi_ Bumah evet bizimkide öyle kızımda bu aylarda öyleydi şuan 3 yaş 8 aylık hiç öyle elini parmağını emme gibi bir durumu yok hatta bebeklik hallerine bakıyorum hep işaret parmağı ağzında emiyor