burcuo ahhhsen farklı şeylere bakıyor olabilir o testler, fetal dna için bütçeniz varsa onu yaptırabilirsiniz. Üçlü test 15.hafta dolaylarında Spina bifida gibi omurga hastalıklarına falan bakıyor diye biliyorum.
sevacano ahhhsen ay sakın 3lüyü yaptırmayın benım arkadaşım o hatayı yaptı doktor dedı keşke yaptırmasaydın o kalkıcak zaten sağlık bakanlık tarafından o yüzden ya fetal yada 4lü en güvenilir de fetal
-Papatya33 Olur. İkili yapıldıysa üçlüyü yaptırmadı benm doktorum. İkili yapilmasaydi üçlüyü isticektim dedi
uzlett ahhhsen ben ikisini de yaptırmamıştım evham yapmayın lütfen detaylı ultrasona girin ama muhakkak
anee234 ahhhsen bende geç kaldım 16 haftada Perinatolojiye gittim dörtlü yaptırmamı o da ikili gibi aynı test olduğunu söyledi ve dörtlü yaptırdım
fulyasydn Üçlü test yerine detaylı ultrason tavsiye ediyorlar ama bütçeniz varsa Fetal DNA daha mantıklı bence bir İstanbul Laboratuvarları’na gidip sorsanıza onlar daha iyi bilir
snlk94 anee234 bende bugün ikili tarama testi için perinotolojiye gideceğim 12 haftalık detaylı bakılacak mı yoksa sadece kan testimi yapıyorlar