bahardurum Merhabalar sorum başlıkta 15 haftalalık gebeyim yaklaşık 1 haftadan uzun süredir bebeğimi balık süzülmesi dalgalanma şeklinde net hissediyorum fakat 2 gündür sağ tarafta toplanıp taş gibi oluyor neden acaba ?
ezgi3452 bahardurum Poposunu dayıyor muhtemelen bir süre benimde öyleydi doktor kontrol ettiğinde poposunu dayamış o yüzden sert oluyor normal demişti belki siİnde öyle bir seydir
bsrbrkysr184_ bahardurum yani benim de ikinci gebeliğim ve ikisinde de aynı şeyi yaşadım yaşıyorum tabiki sürekli orda kalmıyorsa bu bi sorun değil ama toplanıp öylece kaldıysa bi doktorunuza gidin eğer öyle değilse çok normal hatta bazen canınızı bile acıtır dokununca fln 😃
bahardurum Fuunndaaa hayır kullanmıyorum bu 2. Gebeliğim vücudumu çok iyi tanıdığım için 1 haftadır kesin bebek diyebiliyorum . Fakat 2 gündür sağ tarafımda toplanıp orası şişer sertleşiyor gibi
Fuunndaaa bahardurum ben magnezyum kullanmadığım zaman toparlanmayı hissediyorum o yüzden magnezyumu aksıtmıyorum doktorunuzla bir görüşün isterseniz magnezyum kasılmaları çok rahatlatıyor
bahardurum parildayanyildiz2 magnezyum geçiriyor mu gerçekten bugün hareket hissetmedim sadece toparlanma sanki poposunu başını bana dayamış sertleşmiş gibi
Fuunndaaa bahardurum bende tedirgin olup bu sebeple gittim daha önce normal olduğunu söylemişti doktorum ama içiniz rahat etmiyorsa gidin birde magnezyum kullanmayı deneyin tabi.doktorunuzla konuşup ozaman bu kasılmalarını geçer büyük ihtimal
bahardurum Fuunndaaa ilk gebeliğim 8 sene önceydi ama kızımda son aylarda böyle oluyordu 15 hafatada tamda hareketlerini yeni hissetmeye başlayınca böyle olunca tedirgin oldum açıkçası . Cavabınız için teşekkür ederim için rahatladı
bahardurum ezgi3452 evet evet dokunulan yeri poposudur diye tahmin ediyorum o yüzden de sanırım ters pozisyon olduğu için hisettmiyorım hareketleri
bsrbrkysr184_ bahardurum bu ara ara yapar endişelenme ama sürekli kalıyorsa görünürsün onun dışında napsın bebiş popişini kafanı bacağını dayıyordur 1 metre kese 😅
kedimekim bahardurum merhaba, son durumunuz nedir acaba? Benimde ikinci gebeliğim ve 18 de başladı şuan 19 haftalığım benimde aynı sizin gibi bi yere toplanıyor orası semsert oluyor magnezyumda kullanıyorum ama hala devam ediyor
bahardurum kedimekim arada kasılmalar oluyor halen bunun için magnezyum verdi doktorum şuan 25 haftalık olduk henüz alıp kullanmadım doktorum erken haftalarda başlanılan magnezyum ilerleyen haftalardaki krampları çok kesmez dediği için almadım bu ara alıp kullanmayı düşünüyorum
kedimekim bahardurum burda bir sürü erken haftalarda kasılma hissedenleri okudum çoğu bir şekilde kasılmalarla vakitlice doğurmuş ya da doğuma yakınlar sanırım bazı rahimler erken tepki veriyor en önemlis kasılmalarım rahim ağzı uzunluğunu etkileyip etkilememesi sizin ölçüldü mü hiç
asellim_ bahardurum Benim de 3. Gebeliğim ve erken başladı yalancı kasılmalarım magnezyum eksikliğinden de oluyor ama plesantanız aşağıda mı oda yapıyor diye biliyorum