abcanne Öncelikle baştaki şikayetim sondayı çok erkenden takmaları ameliyat odasına gitmeden doğumhanede takıyorlar benim sondam idrar kaçırdı takılı olmasına rağmen ayağa kalktığımda altıma işedim söyledim ama ilgilenen olmadı ameliyat sırasını tek bekliyordum 1.5 saate yakın bekledim odada kimse kalmamıştı yardıma ihtiyacımız olsa yoklar başına buyruk çalışıyorlar. Ameliyathane kısmındansıkıntı yoktu anestezi iyiydi bilgilendirerek işlemler yapıldı o kısmı beğendim. Ama servis kısmı tamamen fiyaskoydu en azından benim için. servisteki hemşireler inanılmaz sorumsuzdu , oda temizleyen erkek tavırlı bir kadın vardı cok rahatsız edici birisi kaba konusmalar vs hos değil. Ramazandan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, hemsireler 6dan sonra falan odalarına çekiliyorlar, süt sağma makinesi bilmiyorum diyorum gösterin diyorum tmm dediler gelmediler odaya gidip sekretelerlik hemsireler bomboş kalıyor. Bize eş yasak dediler fakat tekli odada erkek kalıyordu tek refakatcı sanırım koridorda yürürken dışarı çıktı ben rahatsıx olmadım ama madem böyle imkan verilebiliyor kişiye özel mi ? Hemşire adamı azarladı dışarı çıkmanız yasak diye ama sonuçta alınmış odaya :) Çarşaf istiyoruz taburcu olmaya yakın getirecekler utanmasalar kan oluyo çarsaf sonucta. Temizlik personeli ve hemsire berbattı diyebilirim damaryolum şişti zorla değiştirttim resmen. Tersliyorlar. Ve yemek çok kötü sahurluk ve iftar için çare bulun , ilk gün barbunya yemeği ve exogelin vardı gaz yapıcı seyler bilginiz olsun. Yemek ya da kayısı komposto hoşaf mutlaka götürün. Hemşireler kısmında verebileceğim tek tavsiye biraz sertt ve çirkefçe olun ki kaale alsınlar yoksa ilgisizler sürekli darlayın.