heidegirl Kızlar iyi akşamlar ben konya şehir hastanesinde takipliyim doktorum Bülent Şimşekti ama Başhekim yardımcısı oluyormuş artık hasta bakmayacakmış o yüzden doktor arayışına girdim. Sezeryan olup memnun kaldığınız doktor varmı acaba?
Cinarsaitinannesi heidegirl 2 şubatta sevcan sarıkaya da olacağım muayeneleri de çok iyi bende başta bülent beye gidiyordum ama kilosuna bakmıyordu bebeğin 33. Haftada sevcan hanıma geçtim çok iyi ilgilendi sezaryen gününü de onda aldım
aysenur220 Cinarsaitinannesi bende aynı doktora gidiyorum sezeryan olucak benide bilgilendirirseniz çok sevinirim Mart sonu benimde inşallah
Cinarsaitinannesi heidegirl aysenur220 Ben doğurdum kızlar perşembe gece nişanım geldi cuma akşama doğru su gibi yoğun akıntım geldi bi kaç defa saat 21.00 hastaneye geldik düzenli sancım çıktı doktor hemen yatış berdi haftan çok ileride rahmin zarar görebilir gününü beklersen dediler 23.50 gibi bebeğim doğdu. Ameliyathane ekibi çok iyiydi hepsi kadındı doktorumun adı ne bilmiyorum ameliyat başlarken serum yerinden bir iğne yapıldı bebek çıktıktan sonra da omuzdan iğne yapıldı hiç korkmadım panik olmadım 3. Sezaryen olduğu için henüz çok ağrım var daha ayağa kalkıp yürümedim karnıma ağırlık koyuldu ve 3 kere kanama için karnıma bastılar yine bastırmaya gelecek mi bilmiyorum ama ilkinde hissetmedim son iki çok ağrıttı şimdilik bu kadar varsa sorunuz sorabilirsiniz.
Cinarsaitinannesi aysenur220 beni 3 şubatta dürtün 😀😀 ben çok sevdim sevcan hanımı inşallah doğum sürecimiz de güzel geçer. Buraya yazacam mutlaka
aysenur220 Cinarsaitinannesi evet bende çok seviyorum güzel ilgileniyor sorulara guzel cevap veriyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
heidegirl Cinarsaitinannesi öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah. pazartesi sevcan hocaya planlı sezeryanın vardı değil mi kendisi daha erken gelmek istemiş demek ki bebişin
aysenur220 Cinarsaitinannesi çok geçmiş olsun size bebeğinizin de yaşı uzun olsun sağlıkla büyüsün inşallah omuzdan iğneyi neden yaptılar ki ameliyata başlamadan sırtınızdan yapılmadı mı karına basma korkutuyor beni 🥹
uzaydangeldim Cinarsaitinannesi merhaba benimde bir kaç sorum olacaktı acaba özel oda mevcut muydu şehir hastanesinde doğumdan sonra eşiniz refakatçi olarak kalabiliyor mu ?
Cinarsaitinannesi heidegirl teşekkür ederim evet canım pazartesi planlı sezaryenim vardı çok şükür sağ salim doğdu bebeğim
Cinarsaitinannesi aysenur220 teşekkür ederim canım omzumdan iğneyi sakinleşmem için yaptılar galiba bilekliğimde doktorum özlem ece başaran açıl yazıyor çok iyi bir doktordu ameliyat boyunca 3-4 defa iyimisin bir sıkıntın var mı dedi karına bastırma da yapıldı bitti bir şekilde 2. Doğumum yine bu hastanede oldu o zaman yapmamışlardı hemşireler de odaya kontrole geldiğinde soruyor ağrın var mı diye ona göre serum yada iğne yapılıyor
Cinarsaitinannesi aysenur220 yanağıma koydu öptüm ama çok tutmadı burası soğuk hemen götürüp giydirelim olur mu dedi tamam dedim götürdü
zlpfds Cinarsaitinannesi bir de sezaryen hastane cantası hazırlığınızda neler koydunuz tam olarak olmazsa olmaz dediğiniz bisey varmı ? Ek mama vs aldınız mı ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun Analı babalı büyüsün yavrunuz 🙏🏻🌺