Zeynepefem Meryem345 hayirlisi olsun 19 da genelde doğru çıkar ama detayliyi beklemekte fayda var yanılanlarda oluyor
Mutlu_Bir_Anne3 Meryem345 Hayırlı olsun 😍 Benim de 2.oğlum oluyor 😍 Erkek kız farketmez, sağlıklı olsunlar. Allaha hayırlı kul, iyi insan, iyi evlat olsunlar 🤲🏻🙏🏻 Demekki bizim de bu topluma beyfendi adamlar yetiştirmemiz gerekiyor 😊
emim Meryem345 aynı kaderi yaşıyoruz benim doğdu 1 yaşında diğeri 4 diğeri 6 evde kıyamet kopuyor delirdim ismimi unutum çok zor 😅
Meryem345 Zeynepefem 3 ayrı doktor da erkek dedi yani yanılma olması bende mucize olur diye düşünüyorum 😀ama tabi devlet hastanesine gidiyorum cihazlar da çok yeni değil ama bugün ki bakan doktor hiç yakınlaştırmadı bile direk foto verdi atayım bacak aradı o kadar uzak ki 😀😅
Umutlubirkadin Rabbim kolaylık versin bacım bende bekliyorum 2. Oglani bakalim 🤣 ya vezir olacaz ya lezir😂🤣🤣
Havin49_ Meryem345 gözün aydın Cnm benim ilk erkekti ikizlerim de erkek oldu 14 haftalık erkek dendi ve değişmedi doğumda bile kız olur belki biri diye bekledim yok çok şükür bende üç erkk annesi oldum