el_as1 mucizemmmlk walla ben cinsiyeti öğrendikten sonra denedim onu kız çıktı 🤣zaten kızım olacağını biliyordum hepsini denedim yüzükle felan yapıyorlar onuda denedim
mucizemmmlk senaakck ya geçen baya kafayı taktım şu sabah programı varya onun ki doğru diyorlar tam 10 kişiye yaptım hepsi doğru çıktı kafam aşırı karıştı benimde 🤣🤣🤣acaba dedim
mucizemmmlk el_as1 herkeste doğru çıkıyor benimde Şubat Mart erkek gösteriyor bende kız istoyorum Rabbimden mübaregi ile kafam karıştı
ebru_liii mucizemmmlk anladığım kadarıyla hamile degilsiniz. Ve düşünüyorsunuz sanırım suan kiz bebek için. Peki nasil hangi yolla hesapliyorsunuz doğru cikanlari ?
mucizemmmlk minikmucizem26 tabiki bellimi cinsiyeti doğum tarihiniz ay yıl gün hamile kaldığın ay birde
mucizemmmlk asya8melek yaaa banada yazsana bı ay gün yıl doğumun birde hamile kaldığın ay bebeğin cindiyeti ne bu arada
minikmucizem26 mucizemmmlk 10 haftalığım cinsiyet haliyle belli degil :) yarin kontrolüm var bakalim tahminde bulunucak mi doktorum…03.03.1991 dogum tarihim..8.11.2025 son adet tarihim buda cmm
minikmucizem20 mucizemmmlk canım ben 27 ve31 i Aralık 2025 yılında ilişkiye girdim eşimle 11 Aralık regl tarihim doğum tarihim 13.07.1992
asya8melek mucizemmmlk 20.01.200 doğum tarihim 24 eylül son adet tarihi hamile kaldığım Ay da ekim oluyo 😅
mucizemmmlk tubaarslan son adet 22 olunca gebe kalınan az Kasım o şekilde bakınca kız diyor bellimi cinsiyeti