Gegimasal zuleyhakoc ben Zübeyde de yaptırmış idim memnun kaldım sonuçları kendi Doktoruma götürdüm ve konuştuk.
Betulpehlivan zuleyhakoc hayat hastanesinde erken dogum oldugunda küvez yogun bakım ünitesi ücretlimi acaba biliyomusunuz
Cinars16 Gegimasal zubeydede detayli ulturason varmii bende zubeydeye gidiyorum ama detayli icin sevkete yonlendirmisti orada yaptirmistim
Eymenata Bsrahkn ben 4 yildir Jimer Hastanesine gidiyorum cok memnunum suan doktorum disarida kendi muayenehanesinde ancak Jimer le anlasmali dogumumda orada olacak kismetse..
Mucizelereinan Betulpehlivan arayıp sor bence hastaneyi bu konuyu fazla insan cevaplayamaz diye düşünüyorum canım
Seher_ Bsrahkn 15.haftamdan beri renkli de veriyo fotoğrafını insan çok mutlu oluyo renklide görünce hatta yusyuvarlak yüzü var bebeğinizin dedi 😂
Eymenata zuleyhakoc ben detayli icin Sonomar a gittim Zafer bey cok ilgili 40 dk bakmisti 250 lira odemistik
Eymenata Bsrahkn jimerde dogum fiyatlari 5 bin civari doktor muayene ucretleri 150-200 arasi degisiyor
Seher_ Bsrahkn ultrasonuda baya net Nazmiye hanımın atıyim bak canım 15.haftada renklisini 19.haftamdada verdi ama onda ki pek belli değil durmadı yerinde 😂