mommyyysd Kızlar karnımdan çıkacak gibi kasılma mı nedir nasıl anlıcam bilmiyorum hareketleri çok sert bi yukarı batıyor bir aşağı ama çok sert normal mi aynı şeyleri yaşayan varmı ? Yoksa acile falan gitmelimiyim
Aysgulgndz mommyyysd benimde öyle oluyor neden bilmiyorum ama bazen de hiç hissetmiyorum hareketlerini
onalaa mommyyysd bende 26. Haftadan bildireyim şimdiden böyle kuvvetli tekmeler geliyorsa ben 30ları düşünemiyorum diye eşime söyledim dün.Bi dahaki doktor kontrolümde soracam bende
sevacano mommyyysd Benim de öyle oluyor ama ben ya ayakta çok kalınca alt karnıma ağrı giriyor yada ağır bir iş yaptığımda uzanınca geçip gidiyor
mommyyysd hazalmasal evet ilk çocugum bi operasyon geçirdi bugun dişlerini yaptırdık anestezi ile ayakta kaldım hep ondan olabilir mi ki
hazalmasal hazalmasal yorulunca ağrılar da oluyor ya ondan sormuştum eğer geçmezse bir acile gidin her ihtimale karşı
mommyyysd Aysgulgndz aynen benimde normalde yattığımda falan hissediyorum normalde ama şuan otur kalk yat her türlü çok batıyır canımı yakar derece de
mommyyysd onalaa yaa bende çünkü ilk çocugumda ben hiç hissetmedim böyle şeyler 9 aylıkken bile fik fik geziyordum ama bu bi ayrı
Aysgulgndz mommyyysd bende yarın gideceğim kontrole soracağım insan korkuyor ya her şeyde ilk olunca birde