Seima06 Arkadaşlar yiğit koymak istiyorum çocuğumun ismine görümce ,eski biraz diyo beğenmiyor yok karnım küçükmüş hiç çıkmamış bilmem ne sinir oluyorum
Ladybird06 Seima06 öncelikle karnın küçük olup olmamasıyla bebeğin doğum kilosunun veya gelişiminin bir bağlantısı yok. Ayrıca isim konusunda çevrenin yorumlarına takılmayın biz böyle karar verdik bunu beğendik deyin geçin. İnsanların dediklerine bakarsanız hiçbir isme karar veremezsiniz her isme kulp bulan olur.
CokCahilsinKeskeOlsen Seima06 Ağzına bir tane çakın atın kapıya almayın yanınıza. Kime göre neye eski, ay uyuz oluyorum şöyle tiplere illa sokacaklar herşeyi burunlarını. Bir tane kendisi doğursun da o büyük yapsın karnını onunla övünsün dursun haspam
Seima06 Evime gelen insana kötü davranmak istemiyorum zaten senede 2 kere geliyor İstanbul’da yaşıyor ama gitmesinide istiyorum bi an önce çünkü sinir ediyo
jennefer Görümcene bişey düşerde neyseeee sen ne istiyorsan onu koy yiğit ismi cok guzel benımde aklımda olan bi isim ama yiğit ata olarak düşünüyorum