ay0 Semayyy inşallah çok sağ olun bende görürüm o haftayı umarim benim sancım da kesilmiyor şu an ne kadar yatacağım bilmiyorum😔
betulmommy ay0 bende 31. Haftadayım sabahtan beri midem bulanıyor, vaktinde sağlıcakla gelirler inşallah dinlenin sizde
ay0 kocak2126 şu an açıklık kontrolü yapılıyor 2 saate bir 1 saat arayla da nst bağlanıyor sancilarim düşmüyor serumla durduruyorlar hala böyle devam ederse ciğer geliştirici yapılacak doktor doğum sancısı bunlar dedi😔
deryakurtulus ay0 37 sancı mıymış benim geçen 60’ı gördü yine de bir şey demedi doktor. 😀 40 sonrası sancı diye biliyorum.
ay0 deryakurtulus 90 a yükseldi geceden beri düşmüyor doktor bu sancılar ne böyle dedi açıklığım yok ama böyle devam ederse sancılarım ciğer geliştirici yapılacak
ay0 oznalk aynı düşmüyor geceden beri serumla durduruyorlar şükür hala açıklık yok böyle devam ederse ciğer geliştirici yapılacak 😔
oznalk ay0 inşallah bi an önce durur ciğer geliştirici yapılsın var o yapıldı diye korkmayın doğum olacak diye bi şartı yok sancılarınız kaç çıkıyor şuan ve 5 dk da 1 mi
ay0 oznalk amin inşallah devamlı sancı hissediyorum ben geceden beri doktor yalancı kasılma değil dedi olsaydı sancıların düşerdi veya kesilirdi senin hiç düşmüyor dedi 😔 60 70 80 di gece boyunca şu an acil serum takıldı 3 tane 30 lara düştü şükür
kocak2126 ay0 iyi düşünelim iyi olsun.. Siz stres yaptıkça sancılarınız azalmaz.. Biliyorum çok zor ama siz sadece sakin kalmaya çalışın.. Sancılarınız da azalmış bakın tamamen geçer inşaAllah 🙏
oznalk ay0 inşallah daha çok düşer bebişlermiz en azından bi 36 haftayı görür küvez süreci olmadan sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏sizin için dua ediyorum haberlerinizi bekliyorum
rabiiiij çok kalpten dualar ediyorum sizin için sağlıkla kavuşun yavrunuza vakitli bir şekilde içinizi ferah tutmaya çalışın panik yapmayın bol bol dua edip derin nefesler alın geçmiş olsun
ay0 deryakurtulus insllah şu an tek duam bu yatıp bekliyorum stres yapmamaya çalışıyorum sancılarımi daha da arttiyormus çünkü
ay0 kocak2126 insllah evet doktor kızdı stres yapma sancıların artar diye dua ediyorum bekliyorum inşallah çıkarım hastaneden sancılarım kasılmalarim geçer de😔