RecebinEsrasi İyi geceler kızlar 32+3 haftalık hamileyim erken doğum riskim var progestan kullanıyorum sabahtan beri göğüs kafesimin altı ile belimde ağrı var kalp atışım yüksek nefesim daralıyor kafamı kaldıramıyorum bebeğim baş aşağı dönmüş modda ve onuda çok aşağıda hissediyorum işin kötüsü de tekim evde benim yaşadığım durumu yaşayan var mı yada bilgisi olan :(
Aysingeldiislerdegisti RecebinEsrasi arasana birilerini en olmadı ambulans çağır bu işler şakaya gelmez vakit kaybetme burda
biricigimbebegim RecebinEsrasi sakin olmaya çalış dua oku Geçici bir şey de olabilir geçmezse hastaneye gidersin Panikle insan kötü hissedebiliyor
Zuhresule RecebinEsrasi ben de evde yalnız kalıyorum. Eşimle Mahallenin taksi durağıyla konuştuk aksi bir durumda eve kadar çıkıp beni ve çantamı alacaklar :) sen de bi durakla görüş istersen valizini de kapıya yakın koy kolay olur
RecebinEsrasi Pkzsntrk evet eşim görevde ailelerde çalışıyor yatmışlardır endişelendirmek istemiyorum ama bi tuhaf oldum napsam bilemedim
Pkzsntrk RecebinEsrasi bencede geçmezse ya esını ara gelsın tada ambulansı ara nolur nolmaz Allah korusun canım sen yıne de sakın olmaya çalış ❤️
RecebinEsrasi Pkzsntrk eşim malesef başka bi şehirde şuan :( ama yapcam bişeyler şuanlık beklemedeyim kendimi korkutmamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun
RecebinEsrasi biricigimbebegim çok paniğimdir normalde de ama kimseyi de telaşlandırmak istemiyorum şuan o yuzden beklicem dediğin gibi gecici bişey belki de bilmiyorum
Gamzeemrmrt Gecmiş olsun eşini cagır gelebılırse cnm. Komşun yakının yokmu en olmadi ambulansi Ara cnm
RecebinEsrasi Gamzeemrmrt çok sağol canım eşim başka bi şehirde görevde şuan aileler var ama telaşlandırmak istemedim saat gec diye geçmesini bekliyorum gecmezse arıcam birinden birini şuanki durumu yaşayan var mı diye de sormak istedim burdan :(
Gamzeemrmrt RecebinEsrasi hımm zormuş boylede yalnızlık panik ypma nasıl hıssedıyosun cnm şimdi eger duramassan ara cnm
biricigimbebegim RecebinEsrasi erken doğum riskim yok ama 31 hafta doldu arada bu belirtiler oluyo Bebe yağı sürüyorum göğüs kafesime Üşütüyorum belki de Yoksa da zeytinyağı sür rahatlatır inşallah Bir de bebeğin hareketlerini dinle
RecebinEsrasi Gamzeemrmrt hiç sorma eşin yanında olmaması kötü bi durum aynı kuzum bekliyorum şuan sadece bi 10 dk daha bekleyecem olmazsa arayacam :(