ilaydaltan Eşimin çocukluğundan beri hayali oğlu olursa adını poyraz koymakmış. Kızım oldu ilk şimdi oğlum olcak. Ben okeydim yani poyraza. Ama netleşmeden bi kaç fikir verdim kızımın adı Alya. Ayaz ya da Altay dedim. Ayaza sıcak bakmadı. Soyadımız da Altan olunca Altay ilk güzel dedi sonra caydı tekrar poyraza. Ben magnetini ve isimli tulumunu yaptırdım. Bu gün geldimiş eşim altay mı koysak dedi. Dedim ne alaka. O kadar magnetini fln yaptırdım dedim. Yenisini yaptırırız dedi. Aklım karıştı bunları napıcam ben yazık günah isim bi boncuk tabiki ama kafamı karıştırdı en son da tamam poyraz dedi işe gitti😂 Sinirlerim bozuldu ya
Lexias ilaydaltan yaptırılır magnet tekrardan onlar önemli değil kararınızı verin :) ama hayali poyrazmış neden istemedi ki şimdi bu arada Altay daha güzel bence
Elatalay ilaydaltan benimde oğlumun ismi Altay olcak inşallah güzel çok duyulmamiş bir isim.eger yeniden yaptiririz diyosa sirf hazirliklariniz poyraz diye şartlamayin kendinizi bence
Mutlu_Bir_Anne3 ilaydaltan Benim de ikinci gebeliğim 35+6 haftadayım, ilk oğlum Aras 😍 ikinci için de Altay 😍🥰 düşündük. Araştırdım Altay abisi ile çok uyumlu, hem öz Türkçe, hem anlamı güzel. Numorolojisi de güzel bir isim Altay.
ilaydaltan Lexias güzel isim tabiki ben de omu söyledim en başta. Ama onları napcam atsam atılmaz satsam satılmaz günah o kadar para verdim.
ilaydaltan Iremorhan123 hiç bilmiyorum modelini rengini beğenir mi içine siner mi şahsen ben dilediğim gibi yaptırmak isterdim.
Zeynepefem ilaydaltan Altay bence güzel değil Poyraz güzel bir isim hemde cocukluk hayaliymiş niye degistiriyor ki
ilaydaltan Zeynepefem Altay da güzel poyrazda problem ben isimle alakalı şeylerini yaptırdıktan sonra değiştirmesi.
Mutlu_Bir_Anne3 ilaydaltan Üzülmeyin, doğmadan seçmiş oldunuz. Eşiniz de emin ve kararlıysa koyun Altay. Magnet yenisi yapılır 😊