Hhh03 Serappppph anladım canım ya inşallah vardır bizimledirler🫶🏼 bi yandan ümitlenmiyim diyorum üzülmek istemiyorum çünkü benim 2 kaybım var🙁Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Serappppph Hhh03 bir daha baktim sizinkine yaklaştırıp baya baya pembe inşallah vardır şu testin guvenilmezligi olmasa sizinkine kesin derdim çünkü pembelik bariz
Serappppph Hhh03 Ben testimi awoxla tekrarladım canım görüldüğü üzere negatif ama nimo ve artimed pozitif görünüyordu
Hhh03 Serappppph ay valla bu testler beni çıldırtıyo hangisine inanıcağmızı şaşırdık bende predictor aldım akşam yapıcam
eslem2121 Hhh03 bu test için yalancı çıkarıyor diolar cnm ama başka bir testle kesinleştir yada kan ver
Hhh03 Serappppph tamam canım inşallah seninde benimde tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli kolaylıkla🤲🏻
Serappppph Hhh03 sabah ilk idrarla yap canım o zaman bu saatte yapma ilk idrar beklemis olur hcg daha yoğun olur
Hhh03 Serappppph Amin inşallah Allah razı olsun canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🫶🏼
Hhh03 Serappppph hakkında hayırlısı diğer aya inşallah canım 🤲🏻ben dahiliyeye gitmiştim geçen ay kan değerlerime flan baktırdım değerlerimi yükselttim sende git istersen canım