Hhh03 yaggmurr13 damlattığıma çıktı bat 23 gecikmeyi bekleyip kan vericem inşallah vardır sendemi bu testten yaptın canım
kacamazzz Hhh03 canım ben bu sabah test yaptım nimo çok silik bir çizgi var ama gözle görülüyor. İnşallah vardır ya bu seferde kesin yalancı pozitiftir diyip umutlanamıyorum😢
ayvm kacamazzz merhaba benim de bat 24 bu sabah nimo markayla test yaptım ama negatif. Sizin son adet tarihi başlangıcı kaç acaba
kacamazzz ayvm 29 aralıkta olmuştum canım bat 25 ocak ben sabah çok silik gördüm nimo ile ama güven olmuyor hiç testlere bilemedim. İnşallah seninkide geç döllenme falandır da ondan çıkmamıştır🙏🏻 Adetimiz gecikince bir daha tekrarlarız canım
ayvm kacamazzz aaa benim de 28 aralıktı 1 gün varmış aramızda inşallah gönlümüzdeki gibi olur eşim acele etme gecikme olursa bir daha yaparsın dedi haberleşelim 🥰
reyyannihle Hhh03 ben adet günümde bu testten yaptım seninkinden daha silik çıktı. Daha sonra adet 2 gün gecikince kanda beta 91 çıkmıştı
kacamazzz ayvm ay benimde 28 aralıkmış canım notlara baktım şimdi yanlış hatırlamışım 🤗 o zaman günümüz aynı inşallah hamileyizdirrr🥰 haberleşelim canım
kacamazzz Hhh03 bende hiç belirti yok canım ya sadece bel ağrısı var inşallah adet olmayızz🙏🏻🙏🏻💕 eve gelince 2 saatlik idrarla novacheck kaset test yaptım ama çok çok silik bir şey var gibi görüyorum ama olmayadabilir tam emin olamıyorum görüp görmediğimden