anonimssss heso merhaba sizce adet günüm bugün testim bu şekilde çıktı sizce kan vermeli miyim beklemeli miyim ?
Hhh03 heso maşallah Rabbim bağışlasın 🤲🏻 inşallah benimde vardır canım benim 2 kaybım var tedirginim şuan test hakkındada olumsuz yorumlar okuyunca prk ümitlenemedim
heso Hhh03 Allah razı olsun inşallah gülüm kalanlar sağolsun vardir senin Allah sağlikla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
Hhh03 nazende17 aynen canım haberdar edelim birbirimizi kan vermeyi düşünüyomusun ben galiba gecikmeyi bekliycem
heso Hhh03 göğüslerde hasasyet varmi baş uçları reng deyişimi varmı sabah uyandinginda açlıktan miden bulaniyormu
kacamazzz Hhh03 çizgi var hemde pembe duruyor inşallah hamilesindir🙏🏻💕 bende nimo hakkında kötü yorumlar okudum inşallah yalancı pozitif değildir kuzum🙏🏻 benimde bat 25 yarın sabah nimo test yapacam bende başka marka bulamadım diye
Hhh03 kacamazzz inşallah seninde vardır canım güzel haberlerini bekliyorum 🌸 bende ilk girdiğim eczaneden aldım bu test hakkında yorumda okumamıştım inşallah bizi yanıltmaz
ayvm kacamazzz merhaba benim de bat 24 bu sabah nimo markayla test yaptım ama negatif. Sizin son adet tarihi başlangıcı kaç acaba
kacamazzz Hhh03 inşallah canım yapınca atarım buraya da inşallah vardır 🙏🏻 sende başka testin varsa yarın tekrarla istersen☺️ belirtilerin var mı
kacamazzz Hhh03 benimde aynı ya iştahım çok açıldı sürekli aç hissediyorum başka da belirtim yok gibi bazen kasık ağrısı hissediyorum bir şey taşımam gerektiğinde falan o kadar🤷🏻♀️ inşallah hamileyizdir canım ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻