Selam kızlar bu gün bambaşka bir postla geldim hepiniz postumu bekliyorum 😁🩷🌸🥰
Son bir aydır telefonumda ne kadar süre geçiriyorum diye hep kontrol ediyorum, bazen telefona sıkıntılarımızı unutmak için alıyoruz bazen bunu aldığımız için kısacası farkında olmadan çok telefona gömülüyoruz, ben çocuklar olduktan sonra bunu fark ettim ev iş çocuklar eş derken kaçmak için sürekli telefonla uğraşıyoruz. Son dönemde de şunu fark ettim Bir sıkıntı mı oldu telefonu elime alıyorum birkaç saat sonra beynimi sıfırlanmış gibi hissediyorum 😂 hem güzel hem çok kötü bişey🙈
Bu gün işlerim baya vardı biraz az girdim sözde telefona geldim ayarlardan ebeveyn denetimine girdim kaç saat telefondaymış diye sonuç bu
Şimdi beraber bir oyun oynayalım bakalım bu gün herkes telefonda kaç saat vakit geçirmiş hemen telefonlarınızın ayarlarına girin ebeveyn denetimine girin ve ss atın 🥰😍😂
Benim bugünkü düşük son bir aydır takip ettiğim için aza indirmeye çalışıyorum en son bir ara baktığımda 8-9 saat içinde vakit geçiriyormuşum son bir aydır az indirmeye çalışıyorum. Sohbet olsun ballarım yanlış anlamayın bekliyorum sizdende fotolar 🤭😂