cerenxertan Kızlar 10 haftalık gebeyim ama asla susamıyorum su içemiyorum içtikce midem bulanıyo bebrgim büyüdükce susuz kalır mı
ghostty cerenxertan ilk trimester de sorun olmaz demişti doktorum. Bebek bizim depolardan besleniyormuş. Ben de uzun süre çok su içemedim. Üzmeyin kendinizi, geçiyor zamanla.
Fatmanur_0416 cerenxertan bende ilk aylarda öyleydim sudan midem bulanıyordu sonrasında geçti ama şuan da su içmekten yoruldum 🤣
ogrenenanne cerenxertan çok normal canım sonra birden suyun tadı düzeliyor içmeye başlıyosun kendini zorlama boğazını ıslatsan yeter bu haftalarında
dilaradoyan cerenxertan bebeğiniz değil de önce kendinizin susuz kalmamasını önemseyip içmeye çalışın
Fatmanur_0416 cerenxertan benim de öyleydi suyu görmek dahi istemiyordum ya ama geçti çok şükür bebeğe de zararı olmamıştı içmediğim zaman
nurb13 cerenxertan bende içemiyorum maalesef midem bulanıyor ve hiç aklıma gelmiyor suyun içine 1-2 dilim limon atıyorum pipetle içiyorum daha kolay oluyor dene istersen
Aaayseeert cerenxertan benim doktorum da suyun çok önemli olduğunu söyledi sanırım enfeksiyon falan olmasın diye . Her gittiğim de su içiyor musun diye soruyor . Ama insan hiç istekli içmiyor maalesef benim de hiç canım istemiyor
ezgi3452 cerenxertan o haftalarda ben de içemiyordum midemi bulandırıyordu o yüzden soğuk su içmeye çalışıyordum. O haftalarda çok sıkıntı olmaz zaten çoğumuz bulantidan icemedim ama ilerledikçe bol bol içmen lazım canim