blue_berry Deletedmom_878 bende hiç anlamıyorum ilk kez bu ay yapmaya başladım testleri.. inşallah olmuştur ya😔
Deletedmom_878 gunes111 Valla melike dpo 9 da öğrendim laboquick bu iyi demişti bide awox onlardan al aşkm
gunes111 sizdenbiriyim eeee kız senin depo 11 kız Allah için belirtim varmı yapsan kandada çıkar testede
gunes111 bebee1 sen yap arkandan sonra yapacam sen bekledikçe beklicem çünkü sen benden önce çatlama oldu aramızda bir gün var
Deletedmom_878 blue_berry 22 ocak koyu duruyor canım benim postlar var canım bir sürü fotoğraf var oraya bakarsan daha iyi olur
gunes111 blue_berry canımmmmmm siz piki kaçırmışsınız koyulaşma olduğu zaman gğnde iki kez Ovalasyon yapılır lh 8 saate bir artar siz gece pik olmuş Yani 22 Ocak pik Gece olmuş siz o zaman test yapmayınca piki görmemişsiniz 23 ocakta çatlama
gunes111 blue_berry canımmmmmm siz piki kaçırmışsınız koyulaşma olduğu zaman gğnde iki kez Ovalasyon yapılır lh 8 saate bir artar siz gece pik olmuş Yani 22 Ocak pik Gece olmuş siz o zaman test yapmayınca piki görmemişsiniz 23 ocakta çatlama
blue_berry Deletedmom_878 sizin 17.gün yaptığınız ikinci test baya koyu duruyor pik olmuş bence, benim testlerde 22 ocak biraz daha koyu ama pik değil sanırım kontrol çizgisi kadar koyu olmadı hiç😔.
blue_berry gunes111 ahh ahh ben bilmiyorjm ki bunları kullanmayı😔22 ocak akşam değerlendirdik olumlu olur mu sizce😔
gunes111 blue_berry olsun canım Rabim ol derse herşekilde olur Rabim nasip etmek istese her türlü eder
Hurremsultannn bebee1 blue_berry canım tam pik gününde değerlendirmişsin işte bu kadar stres yapıp detaya girme olması gereken gün işte ? Pik öyle kaçan göçen şansın bitti olayı değil , öncesinde olsa 2 3 gun sperm bekliyor sonrası olsa 1 gün yumurta bekliyor yani evet en iyi gün pik günü ama diğer dediğim günlerde kalınıyor . Millet pikten 4 gün önce ilişkiye kalıyor kıazz
blue_berry gunes111 öyle tabi başkaları böyle hesap kitap yapmadan yanlışlıkla hamile kalıyor herşey allahın takdiri🤲🏻söylediklerinizi dikkate alarak yapıcam bi sonraki ay bakalım belkide lh testi yapmaya gerek kalmaz hamile olduğumu öğrenirim 😂😂😂