gunes111 Bir1kelebek senin Dpo 4 dedin inşallah güzele haberi senden alırız inşallah ne zaman pik oldu hangi günleri değerlendirdin bebee1 inşallah ikinci güzel haber sendne alırız Deletedmom_878 melike__41 herkes ha gi günü pik oldu hangi gpnleti değerlendirdi
gogebakk gunes111 herkes pik oldu benim durum belirsiz test bitti elimde kalmadı artık rabbime emanet 🥹🥹
melike__41 gunes111 pardon yanlış yazdım 16. Gün gece 00.00 da pik oldu öğlen silikleşti yanı aynı gün Çatladı o gün ilişki oldu tek ilişkiyle
gunes111 melike__41 canım bak benim 20 Ocak pikti değerlendirdim birde 21 Ocak gece 03.35 eyer silikleşme varsa değerlendirecem dedim baktım pikti sabah 11.00 civarı silikleşti saat 14.30 değerlendirdik 🤭sizce tutma oranı nasıl
melike__41 gunes111 gayet iyi zamanlamalar ilişkiden sonra poponızun altına yastık koyup 15 dk yatın yumurta sperm iyiyse tutar
Bir1kelebek gunes111 dpo 6 valla biraz uykum geldi uyumuşum şimdi kalktım sağ kasığıma yanmalı sancı girdiğini fark ettim 1-2 dakika sürdü 2 gündür hiç bir belirtim yoktu
gunes111 Deletedmom_878 canım sen gece pik olmuş piki kaçırmışsın ondan sonrası silik bence ondan sonrasını Dpo olarak sayın
blue_berry gunes111 yaa maalesef bugünü değerlendiremiyoruz dün değerlendirdik😔 yarın olsa olmuyor mu ya