zulemaa 6 haftalık hamileyim her fırsatta kahve içen bir insandım ben hamilelikte beni en çok zorlayan şey kahve içememek 🤧 onun yerini neyle doldurdunuz benim gibi kahve düşkünü olan hanimlar ?
kubrasjsjs zulemaa içebilirsin abartmamak şartıyla çay nescafe falan içmiyorsan eğer günde 200 ml geçmeyecek şekilde
seydek zulemaa Benim doktorum kahve ve siyah çaya izin vermedi. Bu dönemde biraz dikkat edeceğiz mecbur..
powerpuffgirlss zulemaa bende gunde kac kere icerdim ama sonra midem o kadar bulandiki hala icmiyorum 8 den sonra bulantilar basliyor belki o zaman tiksinebilirsin bide zaten gunde bi taneye izin var
ghostty zulemaa ben tüp bebek transfer döneminde 2 hafta ağzıma sürmemiştim. Çok zorlandım ama 3-4 gün sonra kahve istememeye başlıyorsunuz. Sonrasında da aylarca kahveden tiksindim. Yani vücudumuzu aslında kendimiz yönetebiliyoruz🤗 kahve yerine sıcak süt falan içmiştim🥲
ghostty zulemaa vallahi ben de aşırı içen biriydim. Yaptıysam siz de yaparsınız emin olun. İki haftadır falan düzenli içiyorum onu da sütlü filtre kahve içiyorum. 21. haftadayım🤗
ghostty zulemaa ayy gelirsiniz ilk trimester merak ve endişe içinde geçebiliyor ama sonra rahatlıyorsunuz. Ben de hiç geçmeyecek sanıyordum🥹