Nacvess ya canım benim suyum azar azar geldi hep birden boşalmadı o yüzden iki günde bir ultrason dan baktı doktorum sınırdaydı yattığımda serumlarla falan biraz düzeldi ama kafa çevresine su gelmemiş gelişimi geride kaldı su azlığı olduğu için bebeği neden almıyorlar biliyormusun dışarda küvezde bir hafta anne karnında bir güne takabül ediyor oyüzden gelişsin kendi gelmek istesin diye zAten hastane de olduğun için hemen müdahale ediyorlar korkma sen acil birşey olduğu zaman direk sezeryana alırlar zaten benim bebeğim serumlarla suyu azda olsa yerine geldi içerde tekmeliyordu ama bir gece hastane de yatarken ansızın sancılandım ve tuvaletim geldi zannettim o sıra bebeğim makat gelişiymiş sıkıştırmış poposunu açılmam oldu ve Doğum yaptım herşey allah tarafından canım banada hep sezeryan yapıcaz Bebek küçük çok riskli dediler ben gibi olan bayanları sezeryana aldılar ama tekmeleyen kilo alan bebeği almayı çok saçma olurdu en kötü ihtimalle alıyorlar biraz daha dursun büyüsün diye benim doğurduğumda bir kiloydu allah ne demişşşe o oluyor canım normal sezeryan diye takılma sen şuan hayırlısını iste zamanı var demek daha ne kadar oldu haftası bebekte bir sıkıntı varmı başka peki ??