Safinaz canım oncelıkle çok gecmıs olsun.suan 30 haftalıgım 25 ci haftadan berı su azlıgıyla ugrasıyorum üç günde bır kontrol ve her gun üç lt serum baglanıyo ayrıca gobekten kan sulandırıcı ıgne oluyorum.havuc suyu armut soda ayran su denemedıgım sey kalmadı bir çok farklı doktorada gıttım.çok hemde çok arastırdım bu problemle ılgılı post acan herkezede yasadıklatımı anlatmaya calıstım.eger idrarda sızıntı yada damarlarda darlık yoksa tum tetkıkler benım gıbı normal cıkıyorsa bunu bünye yapıyor ce içtıgın suyla sıvıyla hiç bir alakası yok.serumla benım bıraz yukselıyor ıkı gun serumu bırakıyorum hemen dusuyor e tabı maddı manevı zor bir sureç oluyor.ciğer geliştırıcı mi bende oldum.doktorum 32 yi gorelim en azından hayatı surecı kurtaralım dıyordu allaha sukur 30 olduk.eger tamamlayamassam nırmal zamanı kuvez sürecimiz olucak buna kendımı alıstırdım.ve ınanırmısın her an dogum olabılır dıye 26 cı haftadan berı herseyımız hazır kıyafetlerimiz odamız cantamız.sana tavsıyem yanı benım vardıgım tek bır sonuc var moralını yuksek tutup tevekkul edıceksın.doktor kontrollerını sakın aksatma tabıkıde suyunu iç dinlen bol bol ama allahına sıgın.suan için senden ondeyım gidisattan haberdar ederım bakalım neler beklıyo bızı.