1 sağlıklı doğumum var 2018 yılında doğdu . Daha sonra 2021 de 17 haftalık kalp durması 2023 de 16 haftalık kalp durması ve birde 9 haftalık boş gebelik sonrası genetik test yaptırdım iki gen heterozigot mutant çıktı bir sonrakinde kan sulandırı kullanmam lazım dediler çok sevindim sorun bulundu diye tabi bebeklerde genetige gitti bir sorun cıkmadı benim ayriyetten dahiliye romatoloji hematoloji hepsinin testi yapıldı . Neyse ben sorun bulundu diye beklemedim tekrar hamile kaldım 7 ay sonra . Başta herşey çok güzeldi . Kan sulandırıcı iğne başlamıstık ama devlete gittiğim için her hafta doktor değiştigi için biri kullan biri kullanma dedi neyse 21 . Haftaya kadar geldik herşey yolundaydı . İki damarda da çentik görünene kadar . Sonra benim tansiyonlarım yükselmeye başladı bebek sürekli kilo kaybetmeye başladı beslenemediği için 26 da artık kalp atısı zayıfladıgı için acil doğuma alındım ama bebeğim 390 gram doğdu hiç beslenememiş ve 1 saat yaşamış vefat etmiş . Şimdi 1 seneyi geçti . Ben yine bu arada bütün testlerimi yaptırdım gitmediğim bölüm kalmadı ama sorun görünmüyor diyorlar kan sulandırıcaya bile gerek yok diyorlar . Nolur akıl verin ben ne yapmalıyım