babymomm Betul2009 Allah yardımcın olsun bacım 🙏🏼Bizde eşya borçları bitmeden cocuk oldugundan alamadık daha alırız inş🙏🏼
BMA Merveeeduman aynen canim benimde 26+3 hazirliklara simdilik ara verdik son 1 ay kala alicaz gerisini cogu şeyi aldik besik araba hastane cikisi vs ufak tefrk seyler kaldi birde kendime alicaklarim kaldi🙇🏻♀️
mom02636 babymomm güzel evet ama çok yorucu canım valla tabi yorucu olan kısmı evdeki minik abinin pesine koşturmaktan kaynaklı 2 yasında ufak bi afacan dolanıyor evde 😂🤦♀️
Esinfurkan babymomm vala bilmiyorum karnı sivri olanada erkek diyolar benimde sivri kafamda deli sorular🤷🏻♀️🤷🏻♀️
anneeylul babymomm Yok almadim. Sadece uyku seti ve anne bebek bakim cantasi aldim bi tane 5 li takim bi tane battaniye:) martin 30 nda annemle alisverisini tamamliycaz insaallah.😊
anneeylul Hanimlar odasinin mobilyasini daha siparis vermedik. Cok begendigim hali perde ve fon var. Smdi onlari alsam acele etmis olrmuym acaba? Simdi alirsam biraz indirimli almis olucam cunki.
dmngrkm nrsly maşallah. Ama çok zayıfmışsınız zaten 🧿. Ben 9 kilo aldım 28. Haftadayız çok diyordum ama benden çok da varmış
BMA nrsly bende 26+3 ben cok aldim diyodum sen ucmussun ama ceske bende alsam ben cok zayifim uzun boyluyum daha xok almak istiyorumki dogumdan sonra veriliyor çünki ceske 60 da kalsam hep😔valla giydigim seyler yakışmıyor 36 beden olunca😒😒
nrsly dmngrkm öyle tabi ilk 3 ayda 15 kilo aldım , 3. Aydan sonra durdu cnm bakalım 3 ayımız kaldı şuan 61 de bekliyorum😂