Gizemtufek 26+2 prenses bekliyoruz 🙏💕 bende 43kg ile hamile kaldım şuan 52kiloyum:) rabbim hepimize sağlıklı bebişler kolay doğumlar nasip etsin☺️ Bu arada çoğu şeyini aldım odasını da sipariş verdim %70 bitti yani :)
Berkaytuana oglumvebenn bende aynı şekildeyim doktor normal dedikçe gene de bişey olmaz demi diye sorup duruyorum 😅
Deletedmom133 babymomm haziran sonu annesiyim her şeyim hazır sadece yıkayıp ütülenmeyi bekliyor auam sakince doğumu bekliyorum 😀😀24+5 olduk 😊
Esinfurkan babymomm vala bilmiyorum karnı sivri olanada erkek diyolar benimde sivri kafamda deli sorular🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Berkaytuana Esinfurkan inanma benm Karnım sivri kız olacak inşallah 😍 hala yaşlı olanlar doktoru boşver o erkek diyo 😅
nrsly Esinfurkan canım benimde karnım çok sivri hatta görenler direk erkek diyor ama benimde kızım olacak 😂
annee1997 Merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim bebeğim erkek siz bir isim düşündünüzmü niz Arda ve Edis arasında kararsız kaldık sizce hangisi??
Noxco Hdou4225 ben geçen cuma gittiğimde doktor kafası yanda ayakları mesaneye doğru demişti dün tekrar gittim şeker yüklemesi için şimdi kafası aşağıda Doğum pozisyonuna gelmiş dedi 28 haftadayım