sln112 Kızlar başlıkta belirttiğim gibi . Aynı anda hem çarpıntım hem adet sancısı gibi ağrım var yarın kontrolüm var ama dayanamadım burdan da sormak istedim . Daha önce böyle olan var mı
flz3576 sln112 bende 27 haftalıgım aynı şeyi yaşıyorum bugün hastaneye gittim randevum vardı ulturason cihazı yokmuş deliricem ya ne zaman gitsem bi sorun özel hastaneye mecbur bırakıyorlar
sln112 flz3576 son trimesterdayız önemli haftalar . Bence içinize sinecek bi yer bulun doğuma çok kalmadı şurda
flz3576 sln112 ilk doğumumu yaptığım yere gitcem uzak diye gidemiyorum yakınlara gidince hep madur oluyorum ya
flz3576 gulo21_ böyle bir saçmalık olabilir mi evet oldu oğlumla sabah erken kalktım otobüslerde süründüm gittim cihaz yok şaka gibi
flz3576 gulo21_ cihazımız yok dediler gönderdi kaçtır gidiyorum böyle başka hastaneye aldım bakalım ne olcak 2 aya yakındır muayene olamıyorum şansım mı yok bilmiyorum artık 😃
flz3576 gulo21_ aynen öyle randevu aldım en yakın 2 hafta sonraya o hastanede doğum yapcam oraya gitcem artık dediğiniz gibi
Es07 sln112 30/32 sonrası bende başladı kemiklerim ağrıyor büyüdüğünü hissediyorum kemiklerim resmen Belim sırtım koptu 35 hafta olduk