gunerinko Kan uyuşmazlığımız var ve kanama başladı 10haftalığım ikinci antiD iğnesi vuruldu ödüm kopuyor hala da leke tarzında kanamam var ve karın ağrım da var . Başına gelen var mı
Daisyy000 gunerinko Başıma geldi iğne oldum ve progestan kullandım. 38+3te sağlıkla doğum yaptım ❤️Bazen yaşanabiliyor yani l..Bende her gördüğümde düşük mu oluyor diye çok korkuyordum
aprilbaby gunerinko 5-6 hafta arasında kanama oldu iğne yapıldı şuan 28.haftadayım dün yine vuruldum progestan kullanıyorum dinlenin ilaç verdiler mi
gunerinko Daisyy000 umarım bende sağlıklı bi şekilde doğum yaparım 3 kaybım var bi oğlum var korkuyorum yine de
-Papatya33 Bende 6.jaftada ve 17.haftada kanama nedeniyle vuruldum. 17.haftada yapıldığım halde kanamam iki gün kadar sürdü. Protestan iğne verildi 3 güne bir.
gunerinko -Papatya33 şuan 10 haftalık vurdular bide daha kese görünmeden önce progestan da ilaç verdiler günde iki tane
kubra62_ aprilbaby iğne nasıl vuruluyor önce test fln gibi bişey varmı yoksa direk gidip doktor iğneyi mi vuruyor
-Papatya33 gunerinko progestanin zararı yok. Düşük önleyici o. Kanamalarda lekelenmelerde veriliyor. Kullanmanizda fayda var. Normalde 12.haftadan sonra plasenta progestani kendi üretmeye başlıyor bazn doktorlar tedbir amaçlı daha uzun süre kullandirtabiliyorlar
aprilbaby kubra62_ normal kadın doğum polikliniğine gittim kan aldılar sonuç negatif çıktı acile gidip vuruldum