sahada Kızlar bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj olmak istemiyorum. Evde düşürmeye çalışıyorum. Varmı bildiğiniz bişi. 5. Gün oldu bu gün. Hala belirti yok. Yiyecek içeçek önerebileceğiniz bişi olursa sevinirim. Ananas rezene denedim
Moz sahada bilgim yok ama sizin sağlığınız için ve sonra rahat hamile kalmak için kürtaj en iyisi.Çünkü tamamen düşeremeyip içinde parça kalırsa rahimde yapışıklık olabilir.O neden korkmayın kürtaj ağrılı zor bir şey değil 2 kere olmak zorunda kaldım maalesef
miyopmom sahada ben ilk bebegim dusuk olmuştu ama ben 3 hafta sonra anladım malesef doktor pazar gecesi gitmiştim çarşambaya randevu vermişti kürtaj için pazartesi gece yarisi kendiliginden düştü, ama hap varmis dusurmek için doktorunuza sorun bence
erikarpuz sahada bence bunu denemeyin bile ya çok acılı olur ayrıca parça kalırsa yine kürtaj olmak zorunda kalırsınız
sahada Moz ben 3 kez oldum kürtaj. Sonrasında rahim tedavisi gördüm. Rahim dokunusa zarar veriliyor. Kesinlikle Bidaha olmam.
sahada miyopmom doktorumla görüştüm evde düşürmeye çalış dedi. Bir hafta bekle dedi. İlaç falan önermedi
miyopmom sahada benim arkadaşım öyle düşük yaptı. Siz bir hatırlatın bence veyada başka bir doktora sorun
sahada erikarpuz son 3 düşüğümü evde yaptım. Bişi olmadı şükür. Önceki kürtajlar rahmime zarar verdi. Rahim inceliği yaşadım. Ondan uzak duruyorum. 1 yıl rahim tedavisi gördüm o kürtajlardan dolayı. Bunu doktorlarda kabul ediyor. Kürtaj rahime zarar veriyor. Başka da çocuğum yok. Olması için tedavi görüyorum