eylusko Zeynepefem gerçekten çok sağlıklı besleniyorum bir damarımda da direnç var diye. Cig kabak çekirdekleri ceviz fındık Tam yağlı sütler. Artik gerisi Allaha kalmış bakalım.
eylusko fayting bende kilo almıyorum problem orda 😅😅 kız niye beni korkutuyorsun doktor bile bana böyle yorum yapmadı “zor beslenir ” tarzında. Çok şükür bebekte hersey normal
Selim_Alparslan meltemerennn Tiroid hormonum sıkıntılıydı kuzum ilac içtim doguma kadar simdi tekrar gideceğim kilo vermede zorlanıyorum teşekkür ediyorum kuzum🌸🩷
eylusko vanilya_kokusu_ benimde o tarih ve benim de erken doğum riskim var hayırlısı bakalım. Allahtan bayrama denk gelmiyor doktor olmaz hastanede
eylusko Selim_Alparslan aaaa gebelikte kilo alınacak kardeşim az hamile olduğumuz belli olsun ne o 2 3 kilo. En az 10 😅😅
ikincibebek2 Selim_Alparslan kız bende 25 +3 oldum ve 20 kilo aldım kendimden nefret ediyorum bu kadar kilo almış olmak normal değil 🥲 napcaz biz
melismersin ikincibebek2 yani bende 15+2 yim 6 kilo aldım 🥹 daha çok yolum var ama cidden doymuyorum. Hiç iştahsızlıkta yaşamadım. 🫣
Fnur6435 eylusko konudan bağımsız sormak istiyorum.damardaki direnç gelişim geriliği yaptı mı bebekte? Bende 21 haftaligim damarda direnç çıktı
eylusko Fnur6435 31 haftaligim şuanda bir gerilik söz konusu olmadı. Aspirin kullanıyorum. Haftasiyla tam uyumlu gidiyorrm Doktor gerilik icin 32 den sonra başlayabilir dedi ama baslamayada bilir mis.
eylusko vanilya_kokusu_ damarda direnç var buda preeklampsi yi tetikliyor Buda erken doğum demek hersey sikinti yaa
1oglanannesi eylusko canim ben 60 la başladim 57 olmustum 20 haftaya kadar şimdide 26 haftayim 58 oldum bebeyimin kilosu normal ben almiyorum yiyorumda aslinda