cansusare 10 haftadayım ne galiba 2 gündür hareketlerini hissediyorum gibime geliyor bnun imkanı varmı yoksa bagırsak hareketleri mi 😍🥹
nurellanurrrr cansusare ben de 14+3 üm dün sanki pıt pıt bişeyler hissettim,ama daha erken hissedemezsin dediler,emin olamadım😅
oznalk cansusare ben 18. Haftada 1-2 kere hissettim 20 den sonra daha net hissetmeye başladım 2. Hamilelikse 15-16. Haftada hissediliyormuş daha erken olması imkansız bağırsak hareketlerinizdir büyük ihtimalle zaten bebeğin hareketini hissedince kalbiniz ayrı bir çarpıyor heyecandan onu anlarsınız merak etmeyin
fatmaa51 mervenur09_ hiç seğirme filan da mi hissetmediniz bende hissetmiyorum birsey insallah normaldir
merviiisko 18+2 de hissettim ilk gebeliğim, ikinci gebelikte bile 10 haftalıkken hissedilmez ki hele ilk gebelikse zaten mümkün değil
minikmucizem26 Ben ucuncu bebeğime hamileyim 10 haftalığım diger gebeliklerimde16 haftamda gec hissettim ama bunda kesinlikle hissediyorum :))hergun olmasada bazen birden elektrik şoku gibi bsy oluyor😁