iremxersoy Pik olduu galibaaaaa. Bu arada dun gece eski kan gbi akintim geldi 2 3 damla kahverengi lekelenme simdi de boyle cikti yumurtlama lekelenmesiydi sanirsam
glcnylmzz iremxersoy pike yakın T daha koyu olacak ama bazı kadınlarda da bu pik ertesi gün çatlama oluyor yarın da yap
iremxersoy Kontrol cizgisi c olan kirmiziligi az olan t cizgisi kipkirmizi cikmis ama bu pik degl mi yani
glcnylmzz iremxersoy evet pik kusura bakma yanlış tarafa bakmışım ben 🙈 Senin cd10 da pik cd11 de devam ya da çatlama oluyor o zaman tekrar ettiğin testte belli olur
iremxersoy glcnylmzz aksam da ayni boyle cikti dun bugun de yapacam testi insallah catlamis baya bi kasik agrisi yasadm ya gece demek ki bunların sbebj yumurtlama zmani catlama zmani oldugu zman oluyormus
glcnylmzz iremxersoy pik gördüğümde 3 gün üst üste denemiştim geçen ay ama olmadı bu ay bir dolu bir boş devam ediyorum ben o yüzden birşey diyemem doktorlar genelde gün aşırı ilişki öneriyor
iremxersoy glcnylmzz hayirlisi insallah siz takıp ediyor musunuz yumurtlamayi ben sanirim bu ay o zman erken yumurtlamadm pik olup silik olunca kesin yumurtladm diyebilir myz ki?
glcnylmzz iremxersoy benim sabit canım 2 aydır 14-15. Gün pik görüyorum şeffaf akıntı başladığı zaman teste başlıyorum 13ünde başlıyor yarın 13 test yapmaya başlayacağım
iremxersoy glcnylmzz hadi hayirlisi ile bu ay hayirlisi haberlerimizi aliriz. Yumurtlama erken oldu ise testi beklenen adet gunun de mi yapmak lazim yoksa catladiktan sonra mi hesap yapmak lazım idrarda 12 13 gunde cikar diyorlar ya
iremxersoy glcnylmzz ilk testi 12 mart yapayim o zman insallah guzel sonuclar aliriz ya en kisa zmanda kavusuruz bebislerimize insallah🙏
glcnylmzz iremxersoy inşallah sağlıcakla 😊 bekleyebilirsen regli bekle 😊 geçen ay test yaptım stres yaptım hep bu ay regli bekleyeceğim inşallah
iremxersoy Vallahi son 1 hafta kala aynisi bnde de oluyor artik dyanabildigim kadar dayanirim :) hayirlisi insallah hepimiz icin :)
glcnylmzz iremxersoy Şubat reglim 1 gün geçikmişti ama yumurtlama normal zaman da devam ediyor yarın pik olacak gibi duruyor 😊 Sabretmek beklemek zor hayırlısıyla zamanında sağlıcakla yerleşsin bebeklerimiz 🙏🏻😊