beyzyrc ppelin 27.7 ile öğrendim 1 hafta geçecek üstünden 3+6 haftadaydım ama adetten önceydi diye artışı düşük dedi doktor adetim geçti henüz gitme imkanım olmadı cumaya inşallah bir daha gidecem 😊
Happyanne_2baby ppelin ben 5270 le öğrendim test yaptım çıkmamıştı gebelik adetimi bekledim gelmeyince 1hafta sonra kan verdim baya yüksekti 🥰
mervetulu12 betegemenbur ilk öğrendiğiniz zaman kaç haftalık olmuş oluyor acaba sizinle aynı değerde öğrenmişiz çünkü. Benim geç döllenme sebebi ile bir türlü haftayı ayarlayamadılar da 🌸
betegemenbur mervetulu12 valla 5-50 arası 3 haftalık diye biliyorum ben bizimkide 47 olduğuna göre 3 haftalık öğrenmişiz 😅
mervetulu12 ozlm199393 valla bilmiyorum ki yani doktor sürekli deneme dediği için tahmini bir tarih vermem mümkün değil 🤭 Fakat 11 Aralıkta doktor daha yumurtluyorsun hatta bu defa iyi demişti sonra 17-19 Aralık negatif 22 pozitif oda 46.21 ile
beautiful_ ppelin ilk gebeliğimde hiç beta vermedim test yapıp ertesi gün kliniğe gittim 5+5 olmuştu şuan ki gebeliğimde ise 141 ile öğrendim 3+1di 💞💞
mervetulu12 ozlm199393 son adet tarimin ilk günü 21 Kasım fakat 17-19 Aralıkta rahatsızlandım ben ne olur ne olmaz diye kan verdim negatif çıktı. Yani ben adet gecikmesi yaşayıp da öğrenmedim canım. Adet olmam gereken günde öğrendim