mervetulu12 betegemenbur benim ilk kan değeri verdiğim yerde 1-2 haftalık yazıyordu 16-150 değerleri arasına
mervetulu12 betegemenbur değerler değişiyor demek ki ben devlet hastanesinde vermiştim ilk belki özellerle farklı olabilir ama ben 46.21 3 yada 4 haftalık olma ihtimalini biraz eliyorum çok erken bir beta hcg çünkü 🤭
sulenurmuezzinoglu neseee_ benimde 5. Haftam 5+4 kese 12 mm normal dedi ama indirekt coombs testim pozitif çıkmış kan uyuşmazlığı testim şimdiden pozitif çıkması çok riskli aşısınıda olamazssın die riskli gebeliğe gönderdi
betegemenbur mervetulu12 valla olabilir ben özelde baktırmış acildeki doktor değerin henüz düşük olduğunu 3-4 gün sonra tekrar gelip baktırmamı söylemişti ama gitmedim 😅 2-3 hafta sonrasında kadın doğuma gittim direkt
melisaaydilek byzaxd bende daha dün öğrendim reglime 1 hafta kala 19,12 doktorlar da dahil çevrem cok erken öğrendin hazıelıklı ol tarzında konuşuldu cok dikkat et diye suan aşıeı stresli korkulu geçiriyorum
melisaaydilek byzaxd 22 sinde öğrendiğimde 19,12 ydi 3 gün sonra 122,71 di 27 ocak da 317 ydi umarım güzel artmıştır hiç anlamam