edannnnur tvlbyk sezeryan olur küvezde büyür biraz sana kavuşur benimde suyum azalıyor erken doğum riskim var rabbim yardımcın olsun dualarım seninle stres yapma
tvlbyk edannnnur Allah seninle yardımcın olsun zor bir durum stres yapmıyorum ama heyecan var biraz ne oldu ne olacak gibisinden suyum azalıyor diye sürekli serum veriyolar işte bakalım inşallah sağ Salim kavuşuruz bebişlere🌸
Htcylmzsr Rabbim kolaylaştırsın, sağlıkla gelsin miniğin. Korkacak bişey yok kendini sakin tut ki tansiyonun oynamasın. Bebeğin ciğerleri gelişmişse küveze bile gerek kalmaz Allah’ın izniyle. İkiniz de sıhhatle atlatın İnşallah bu süreci.
tvlbyk Htcylmzsr Tansiyonum düzenli bir sıkıntı yok ciğerleri içinde dünden beri iki doz iğne yapıldı işte ilaç serum takviyesi falan veriliyor
tvlbyk Rose_07 Allah evladınızı size bağışlasın inşallah böyle olumlu şeyler duydukça daha da rahatlıyorum teşekkür ederim ☺️
vanilya_kokusu_ tvlbyk inşallah vaktinde doğsun ama sanırım sezeryan olur benimde riskli maalesef,30+2 yim
tvlbyk vanilya_kokusu_ Kız sevk edildiğim hastane de hastane olsa keşke tımarhaneye düştüm resmen Maraş sütçü imam diye tutturuyorlardı ben anlamadım bu nasıl işti gözetim diyorlar bişey yaptıkları yok gelip kontrol bile etmiyorlar hemşirenin ayağına biz gidiyoruz nefret ettim resmen 🤦🏼♀️
tvlbyk vanilya_kokusu_ Evet suyum azalmış bebekte sıkıntı yok sürekli erken doğum olmasın diye uğraşıyorlar bebeğin suyu da kendisine bağlıymış kendisi sentezliyor diye bişey de yapamıyorlar işte en son tam 5 saat oldu hala kontrol etmediler serum ilaç verip gidiyorlar
vanilya_kokusu_ tvlbyk iyi doktora denk gelmek lazım işte benimde ilk gebelikte suyun 29 haftalıkkenn azaldı bebek iki hafta geriden geldi doktorum her hafta kontrol dedi 42 de doğdu kızım
tvlbyk Kızlar yeni durum güncelliyorum hemen bakar mısınız acil şuan !! Bebeğin kafa yapısı biraz geride dediler suyum 37 olmuş 34 olursa mecbur doğum dediler korkmaya başladım ama sağlık durumu yerinde işte suyum azalıyor o kadar bide kafa yapısı geride genetik ye olabilir dedi yaşayan var mı
Beyazmelikk tvlbyk merhaba öncelikle geçmiş olsun 30. Haftada doktorum bebeğin kafa yapısı geride diye perinatolojiye göndermişti. O da normale göre küçük ama genetiktir demişti. Öyle de oldu gayet sağlıklı minyon bir bebek olarak doğdu 37+5 de 2300 dogdu
tvlbyk vanilya_kokusu_ Dünden bir tık daha az diyor yakından takip ediyorlar bilmiyorum inşallah bende sağ Salim çıkarım da bir iki hafta en azından bende beklerim biraz yoksa olmuyor her an doğuma alacaklar gibi hissediyorum
yurdgul tvlbyk insallah sağ Salim alırsın kucağına meleğini. Haftanız çok küçük değil yaşam sınırını aşmış. Biraz küvezde kaldıktan sonra inşallah alırsın. Maraş tıptamısınız.
vanilya_kokusu_ tvlbyk stres yapma inşallah 3 hafta daha dayanır haftab çok kötü değil zaten 🙏🏻 kilosu nasıl
tvlbyk yurdgul Maraş sütçü imamdayım ama memnun değilim bir iyi diyorlar bir kötü ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bekletip duruyorlar bu gidişle bugün yarın doğuma girerim
yurdgul tvlbyk maalesef devlet hastaneleri öyle. 2 yıl önce 22. Haftalık bende erken doğum yaptım orda normal yolla olmasını beklediler. Saat 3 ten gece 11.30 kdr sancıyla kıvrandım bsy yapmadılar. Benim açıklık vardı bebekte çok küçüktü kaybettim meleğimi. Şuan yine hamileyim çok şükür 36. Haftamıza girecez yarın. Doğuma az kaldı. Sizin haftanız ileride korkmayın bol bol dua edin stres yapmayın. Allah korur miniğinizi. İnsallah sancıların durur bebişiniz brz daha büyür ileri haftaları görürsünüz. Allah yardımcınız olsun 🌸