Kızlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar dilerim günüm biraz geçtiği için neredeyse her gün burdaki pozitif doğum hikayelerini okurdum ve nihayet kendi hikayemi yazmak nasip oldu🌸
40+4 gece 3 gibi beni uykumdan uyandıran bir ağrı girdi şiddetli regl ağrısı gibiydi uyumaya çalıştım ama asla uyuyamadım devamlı uyandırıyordu. 15 dakikada 1di sonra 10dakikada 1e düştü en son 5 dakikada 1 ve acilin yolunu tuttuk. Arabada giderken de 3 dakikada 1 geliyordu. Gece 4te acile gittim nst sancilar çıktığı için hemen yatışım yapıldı ve bana aciklik 2cm demişlerdi doğum hemen olmayabilir günler sürebilir haberin olsun dedi acildeki doktor. Ben yinede gelen sancıya güvendim doguracagimi hissetmiştim yatışı kabul ettim. 5cme kadar acilma biraz yavaş seyretti 2cmden 3cme cikmasi 2 saat sürdü yaklaşık. Ama giren sancıların cidden hatrı vardı. Ki o kadar ki gelen her ebeye doktora nolur bana ağrı kesici yapın diye yalvarıyordum. Rahim acilmasina destek bir ilac yaptilar damar yolundan o yuzden ağrı kesici vuramadilar zaten açıklığım 8cmdi o sırada, doktor hanim sen zaten kendin ağrı kesicisiz bu kızı doguruyorsun alttan muayenede kızının saçına dokunuyorum ben demişti. Bi ufak gaza getirdi beni yalan yok ama yinede doğum sancısı cok zormuş kızlar.. Ha bide bunları anlattigim için korkmayin sakın, ağrı ve sancı her kadında aynı hissedilecek değil biliyorsunuz o yüzden korkmayın lütfen güzel anneler 🌸 Aksam 9a kadar açılmam 10u buldu 21:04te cok şükür kızımı kucağıma aldım. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde dogum yaptım ve ebelerden doktorlardan o kadar memnun kaldım ki. Yanımda olduklarını ve destek olduklarını sonuna kadar hissettim hepsine ayrı ayrı cok teşekkür ederimm 🌸 Ben bunlari yazarken kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor biz hala hastanedeyiz perşembe yapılacak sanırım taburcu işlemleri. Herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim🌸