skaya0637 Merhaba, 27+3 günlüğüz şu an. Hareketlerinde bi azalma hissediyorum ve ara sıra ufak sancılar giriyo. Attığı tekmeleri vajinadan hissetmeye başladım. Normalde karnımda hissederdim hep. Korkuyorum
beyzzsenturkkk skaya0637 dönmüştür. bende 22. haftadayım baş aşağı vw genelde vajinada hissediyorum 2. gebeliğim
rho skaya0637 sevdiğin seyler ye hareket oyle takiple hareket lehinde yavaşlama olursa git öbür türlü büyüdüğü icin döndüğünde yada ayağıyla tekme atınca vajina hissetmen cok normal orda ilerleyen zamanlarda kafası bile hissedeceksin ama hareker azalirsa ve agri durumun cok artarsa kontrol ettirebilirisn
nrybysk skaya0637 27+3 ben de inan zar zor hissediyorum 2 gündür beni de çok korkutuyor dağa iki gün önce doktordaydim sorun yoktu habire gitmek istemiyorum cuma kontrol var inşallah sorun yoktur
2oglusannesi15 beyzzsenturkkk Yasa bende hep alt tarafta hissediyorum dönmesi normal mi bu haftalarda 20 haftalık
skaya0637 Doktora gittim sorun yok bir de bazı değerlerim düşmüş bebek sömürdüğü için 😄 Onu da artık bir birey olarak düşünmelisin kendine ait zaman dilimleri var dedi. Uyku düzenini kendisi sana göre oluşturuyor dedi. Beni de hazırlıyormuş yalancı sancılarla. Bunlar olacak şeylermiş.
ilknrkaraa skaya0637 mekan benim keyif benim anneee diyor desene😂😂 sağlıcakla gelsin minik inşallah🤲🤗