nisan0 27 haftalıkken bir anda rahim uzunluğu kısaldı oysa çok iyiydi 37 mm hep ölçüldü hunileşme görüldü derken hastanede yatış vs serklaj için geç olduğu söylendi 28+2 oldum evde yatıyorum hafif sancılarım var çok korkuyorum serklaj için son hafta 28.yazıyor internette ama işe yarar mı ? Dikiş keseyi de patlatabiliyormuş bilmiyorum gerekirse 2 ay uzanırım kalkmam ama rahim kısalınca direk doğum olur mu
minnosbirkiz nisan0 çok geçmiş olsun, o kadar bilinmeyen bi süreç ki, hunileşme olduğu için dikiş atmamışlardır diye düşünüyorum, dinlenmek ondan daha etkili olur, dikişinde riskleri oluyor, ciğer geliştirici vuruldumu acaba
hazalmamy nisan0 canım haftan güzel panik yapma progestorununu duzenli kullan çok işe yarıyor ve iş yapma evde uzan çoğunlukla ağır kaldırma bol su iç enfeksiyon riskine karşı bebeğine kilo aldiracak şeyler ye strese hiç sokma kendini Allah’ın izniyle 30 lardan sonrasinida görürsün
hicrankvck nisan0 eğer düzenli sancın açılman vs yok rahim kısalığı hemen doğum başlatmaz yatarak dinlenmen ilişkiden kaçınman ağır kaldırmaman kendini yormaman bu süreçte çok önemli bu şekilde doğum haftasına kadar gidenleri gördük o yüzden düzenli saancı vs açılma yoksa yat dinlen bu haftalarda doktor serklaj atmaz cünkü erken haftada serklaj kurtarır geç haftalarda bazen riskli olabilir
3oglanannnesi nisan0 progestan fitil olarak kullandığında dikişle aynı etkiyi yapıyor bana da dikiş atılamıyıt ben doğuma kadar fitil kullanıyorum
nisan0 minnosbirkiz evet zaten enfeksiyonum çok fazla serklaj için de iyi değilmiş diye okudum ciğer geliştirici 2 doz vuruldu şuan evdeyim ilaçlarımı evde kullanıyorum hep yatıyorum bu şekilde belki 30. Haftayı geçebilirim değil mi
nisan0 hazalmamy canım benim inşallah hiç kalkmıyorum bir lavabo için kalkıyorum hep uzanır pozisyondayım Progestan iğne ve vajinal kullanıyorum inşallah 36-37 leri görmek nasip olur hayal kuruyor gibiyim ama bilmiyorum olumlu düşünmek istiyorum
hazalmamy nisan0 Allah’ın izniyle görürsün canım çünkü bütün önlemlerini almışsın daha ne olsun ilaçların da büyük katkısı var destekleyici 30 dan sonrası hızlı geçiyor merak etme kendimden biliyorum banada hiç gecmicekmis o günler hiç gelmicekmis gibi geliyordu ama öyle yada böyle geçiyor çok şükür az daha sabret
nisan0 hicrankvck evet doktor öyle söyledi sancım 1 haftadır hiç yok karnım sertleşiyor arada ama şuan için yatıyorum hiç kalkmıyorum yerimden açılma bir parmak kadar demişti doktorum hatta o kadar bile değil dedi ama bebek çok aşagıda bu sorun yaratır mı cok
hicrankvck nisan0 yat diblen sen bol bol haftanda cok küçük değil zaten kendini yorma agır kalpopdırma mümkünse sadece wc dış hatta duşu bile ayakta yapma ilişkiye girme Allahım izniyle bişey olmaz inşallah
3oglanannnesi nisan0 ben ilk 28 haftalık 2. 35 haftalık doğum yaptım bütün hamileliğim onunla geçiyor buda 18.. haftada bkm kaça kadar gideceğiz
hicrankvck nisan0 ben 17 haftayım gecen hafta ölçümde 35 mm cıktı gayet iyi dedi her gittiğimde bakıyorlarda benimde inşallah kısalma olmaz
nisan0 hicrankvck inşallah olmaz benim benimde bir anda oldu her gittiğimde kontrol ediyordu doktorum iyi diyordu hatta bir hafta önce bile gayet iyi demişti kendini yoracak işler yapıp ağır kaldırma çık eğilip kalkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah