momblog Merhaba kızlar bende sata göre uygulama 4+3 gösteriyor. Dpo 10 dayken silik çizgi ile öğrendim 2 testle de koyuluk takip ettim koyulaştı daha beta vermedim yarın gitmeyi düşünüyorum. 1 tane düşüğüm var inşallah bu sağlıklı olur 🤲 aynı günlerde haftalarda olanlar yazarsa fikir alabiliriz😍
hep_acemi_anne momblog bende uygulamaya göre beşinci haftadayim, iki test yaptım silik şekilde pozitif çıktı ikiside, benimde bir dış gebeligim oldu yazın, ve kan vermeye henüz gidemedim 🙈
nsndyg momblog merhaba bir tane kızım var 7 yaşında 2 sene önce düşük oldu kalp atışı olmadı kürtaj oldum şuan 7+4 deyim 5+3 te kalp atışını duydum seni çok iyi anlıyorum bir kere düşük Yapinca insan huzursuz olabiliyor ama güzel düşünelim güzel olsun rabbim hayırlısıyla kucağımıza verir inşallah 🤲
seydaozkya momblog benimde ikinci gebeligim doktor suanlik 4 haftalik gosteriyor dedi onumuzde hafta tekrar gidicem daha net bellli olucakmiş ama uygulamaya gorede 6 haftaljk hamileyim 😆
pengumommy Ben bugün tam 6 haftalık oldum benimde bildiğim bir kimyasal gebeliğim var doktor üç hafta sonra gel dedi beta HCG baktirinca içim rahat etsin diye yarın kese görmeye gideceğim inşallah gorurum
momblog pengumommy Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin canım bende 28 aralık tarihine randevu aldım o zaman 5+3 oluyor erken mi bilemedim ama yine de bi kontrol için gitmek istiyorum
momblog 1prenses1prensannesi35 yiaa çok güzel Rabbim sağlıklı sıhhaatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🥹🥰
momblog hep_acemi_anne inşallah bu sefer sağlıklı olur ve sürecimz çok güzel geçer bebeklerimize kavuşuruz😍 bende yarın vereceğim kan bakalım ne olacak Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin 🌸 28 aralık için de randevu aldım ❤️
momblog nsndyg çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin🤲 benimde bebeğimin kalp atışı yoktu 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı gelişimi :/ kızınızı Allah size bağışlasın bebeğinnizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 😍