Gmfnbal pinooooo fiyat olarak evet bizimde bekledigimiz ucretin baya altinda ekstra farkla remzi beyi istedigin saatte cagirabilme sansimda varmia bunlarin hepsi benim icin buyuk bi artiydi zaten. Sanirim orayla devam edecegim cok tesekkur ederim
denizali21 pinooooo orası öyle tabi bende 10 haftanın içindeyim cinsiyet zamanıni bekliyorum sabırsızlıkla 😊
pinooooo Gmfnbal Gmfnbal gerçekten iyi ben sezeryan olmuştum başka arkadaşlarımın dikişlerine göre çok fark var yani belli bile olmuyor bu civarda en iyi doktor bence o bir de Bahat’ta Fuat bey vardı ama o gitmiş orası kapanmış o yüzden Remzi Bey’le devam edin bence pişman olmazsınız
queenofrose Gmfnbal ben hep muayenemi Zehra hanıma olmuştum. Memnundum. Arkadaşım zehrada doğum yaptı. Oda memnundu. Yıl 2019du ama
fidanqafarov denizali21 merhabalar bende remzi hocaya gidiyorum inşallah hayırlısıyla mayısda doğumum olucak.doğumunuz sezeryanmı olucak fiyat ne acaba ?
denizali21 fidanqafarov merhaba evet ilki sezaryan olduğu için buda sezeryan olucak bana güncel fiyat 36 bin olacağını söyledi sağlıkla kucağına al inşallah 🧿