irem_zengn Ulkumom 32 haftadan beri doğmaya çalışıyordu 35 e kadar zor tuttuk kilo alsın diye hiç uğraşmadım aslında ama kendimi de kısıtlamadım her şey yedim hiç bulantı vs kusma yaşamadım 12 kilo almıştım
tugbaustuntas anonim51 İsa temura gidiyorum Samet Arslanda iyi ama İsa gebelik takibinde daha iyi bence siz hangisine gidiyorsunuz
anonim51 tugbaustuntas Kaddafi Özçelike gidiyordum bu aralar sıra bulamıyorum. Nazan ardıça aldım cuma günü randevum var 37 haftalıkk olcaz
tugbaustuntas anonim51 Kaddafi çok sert biri ya ben bi kere gittim baya ters davrandı bana 😕 bende 35 haftamdayım sizinde az kalmış 2 haftada bir mi gidiyorsunuz takipler nasıl
aleyka Sudedemirer 34 haftalık 2.800 dü kilosu iyi kafası iki hafta önde inşallah doğumda sıkıntı olmaz 🥴
anonim51 tugbaustuntas haftada bir çağırmıştı Kaddafi bey ama randevu bulamadım en son 34+4 haftalıkken gittim cuma günü Nazan ardıça gitcem 3 haftalık olacaz maalesef sıra bulamıyorum
tugbaustuntas Es07 bende öyleyim özelde ki doktorumunki çıkmıyor devlette kendi doktorumunki gözüküyor bazen ona sıra bulamadigimda gittigim doktor vardı onunki gözükmüyor belki doktordan doktora değişiyor olabilir