Gul1935 Hamilelik testi akşam yapılır mı acaba illa sabah olması şart mı sonucu değiştiriyor mu deneyimleyenler var mı
ikibalannesiii Gul1935 adet gününe kaç gün var ya da geçti mi gerçi benim 5 gün kala ilk idrarla yapmadım ama ilk idrardan 4saat sonraki idrarla yapmıştım çıkmıştı
42havvanur Gul1935 ben 2 kizimdada aksam yapmistim ama adetim gecikmisti sanirim ondan. Suankinde sabah ilk idrarla erken gebelik testiyle ogrenmistim adetimden 10 gun once
Gul1935 GencbirAnne_1 ilk hamileliğimde de aynı belirtiler vardı eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim gündüzleri unutur almayı bede çıkamıyorun7 aylık bebeğim var geldiğinde yapacağım sabahı bekleyemeyeceğim
Gul1935 ikibalannesiii Adet olacakmışım gibi 1 haftadır ama olmuyorum hamilelik belirtileri de var ilk gebeliğimde de aynı belirtler vardı hamile olduğumu öğrendim daha 7 aylık bebeğim var daha çok ufak ondan plansız birşey oldu
Gul1935 42havvanur Adet olacakmışım gibi 1 haftadır ama olmuyorum hamilelik belirtileri de var ilk gebeliğimde de aynı belirtler vardı hamile olduğumu öğrendim daha 7 aylık bebeğim var daha çok ufak ondan plansız birşey oldu
esraakurek Gul1935 hazırlıksız gebelik biraz tatsız oluyo ama olursa da nasibi var demekki sıkma canını.Ben de 5 gündür leke görüyorum bugün Regli günümdü olmadım iki kere test yaptım negatif çıktı yarın sabah kan vericem
Gul1935 2bebisannesyim amin inşallah hayırlısı olsun hiç beklediğim birşey değil ama testi bir an önce yapmam lazım
nehiraras Gul1935 testi yaptığında yaz mutlaka haberini bekliyoruz merak ettim sonucu Bnmde regl günüm yaptım cıkmadı ama olmadım da
Gul1935 nehiraras testi yapayım size sonucu yazarım. Benim belirtiler çok yoğun ilkini de böyle öğrenmiştim aşırı halsizim yorgun değilim ama halsiz aşırı su içiyorum ve tansiyonum çok düşük
ikibalannesiii Gul1935 yaaa ne diyim hayırlı olsun canım bebeğin daha küçükmüş ama birlikte büyüyecekler artık sağlıkla kucağına al