Kızlar merhaba
Bebeğim 5 aylık oldu. Bu zamana kadar anne sütü aldı hep , emzirdim. Yakın zamanda işe başlayacağım , sağım yapıp dolaba atmaya başladım. Öğlene kadar çalışacağım. Ben yokken 1 kere içecek muhtemelen , ne kadar içer tahminim hiç yok, evden çıkmadan emzirip çıkmayı planlıyorum.
100 cc içer diye düşünüyorum en az.
Şimdi sıkıntı şu ki, sağım yaparken gün içinde oğlum emdiği için, 20 30 cc çıkıyor, onları dolaba atıp birleştirmeye çalışıyorum bazı gün 50 oluyor bazı gün 80. Ama yani böyle 20 30 cc ile olmayacak gibi gelmeye başladı. Hem gözüme az görünüyor hem de Her seferinde pompayı yıkaması vs. Zorluyor beni. En azından tek seferde 50 60 çıkarsam sonra üstüne 30 40 cc çıkarıp birleştirsem tek bir günde 100 cc yapabilirdim.
Gece ve sabahları muhtemelen göğüslerim daha çok doluyor ama geceleri uykum bölünürse geri uyuyamamaktan korkuyorum sabahları da kahvaltı hazırla işlerle uğraş derken fırsat bulamıyorum. Genelde sütümü nasıl artırırım diyenler bebeğe yetmiyor diye bunu sorarlar. Ben sütüm bebeğime yetiyor biliyorum ama daha fazlasını ben çıkaramıyorum onu fark ettim.
Bunun için sütümü nasıl artırırım kızlar?
Bir mememi uzun süre bebeğe emzirmesem , öyle sağsam mantıklı olur mu? O Memede süt azalır mı?
Süt artırma yollarını mı denemeliyim? Habire sağım yapmak ya da powerpumping gibi bi şey?
Bana tavsiye verirseniz çok sevinirim.