mehmel54 Nasıl bitecek ne olacak derken o gün geldi çattı yarın doğuruyorum dualarınıza talibim kızlar rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin
Huzurunsesi3 mehmel54 sezeryanmi kaçıncı haftada siniz bende 32 haftadayım kolaylıkla kucağınıza alın emel ve Zeynep ablam var ikiside çocuk istiyor onlar için doğuma girmeden dua edermisiniz rica etsem
Sevgidendi mehmel54 Allah yardımcımız olsun,bebeğinize sağ salim kavuşun, ben de yarın doğuruyorum inşallah☺️💛
mehmel54 Huzurunsesi3 sezaryen evet 38+2 oldum tabiki ederim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim ikisinede
mehmel54 Sevgidendi Yaren- Sağolun kızlar rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin kolaylıkla doğuralım inşallah
AslanEge mehmel54 Ayy hadi sağ salim su gibi geçsin doğumun inşallah 🙏 Benimde pazartesi inşallah ama dün gece rüyamda bildiğin sezeryan doğum yaptım o acıyı çektim 1 haftada 2 kez doğurmuş olacağım 😂😂😂
baltutar mehmel54 hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim tek avazda kurtarsın 🤲🌸